30. hétig teherbeesési súlyhoz képest 6-7 kg hízás normális?
Én szülni +4/+6kg-val mentem. Mind a 2x csesztetett a védőnő, hogy ez sok.
Barátnőm +20kg-val ment szülni, őt meg mindenki dícsérte.
Szóval attól függ, kit kérdezel.
Nekem sok lenne.
Attól függ milyen BMI-vel kezdted a terhességet.
18,5-ös BMI alatt 12,5-18 kg az ajánlott gyarapodás, 30-as BMI felett viszont csak 5-9 kg.
Én 18,4-es BMI-val kezdtem, szintén 30 hetes vagyok, már 10 kilót híztam, de még mindig "vékonyabb" vagyok mint amennyivel a legtöbb nő indítja a terhesség ért, szóval nálam ez normális.
Ha valaki alapból durva túlsúllyal indul és 30 hétnél 10 kilónál tart azt viszont jogosan piszkálja a védőnő. Pedig ugyanúgy 10 kilóról van szó.
63kg-val estem teherbe, 71el mentem szülni. Végig dicsért mindenki, hogy milyen ügyes voltam, nem híztam sokat.
Barátnőm 80kg-val esett teherbe, 101el ment szülni, soha senki nem szólt neki egy rossz szót se. Szóval embere válogatja.
12kg a végéig normális ha nem vagy túlsúlyos
Én :
1. 15kg 3 hónappal később súlyomnál voltam
2. 20 Kg
Bejött egy kis depresszió-stresszevés.. mire lefigytam volna tartottam a súlyomból plusz 10-et..
1 éves korában a babánk rendbetettem magam fejben
Lefogytam
3. 19 kg de ikrek
8 hetesek 4 kg van még
De most minden nap dogyok, màr eszek, de nagyon sok ch-t eszem ( de most kordában tartom jobban, és fejben nincs baj) 2 gyereket szoptatok.
Mindenki dicsért
2. Esetben pedig nem szóltak..
3-as vagyok, nem értem miért lettem lepontozva...
Google: "normal pregnancy weight gain", megbízható forrású oldalakon pontos táblazátokat lehet találni, hogy hányadik héten milyen induló BMI-vel mi a normális súlynövekedés.
Szerintem hasznosabb volt a válaszom, minthogy valaki leírja hogy "megdícsértek, hogy csak 8 kilót híztam"....
Na mizu kérdező?hány kg-nál tartasz?
Én 26. Hét 4,5kg plusznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!