Terhességi cukorbetegségem van. Elhagytam az Utrogestant és most sokkal alacsonyabb a cukrom. Ez bajt jelezhet?
Nem vérzek, nem görcsölök, de az egyik petefészkem sokszor nyom, néha fáj régóta. Most 15 hetes vagyok.
A cukromat mindig mérem, pár hete magasabb volt, felment ha kicsit is lazítottam az étrenden, most meg kétszer is kicsit többet ettem, egyszer fehér kiflit is, mégis teljesen jó volt a cukrom, az éhgyomrim is alacsonyabb, mint lenni szokott.
Félek, hogy ahogyan elhagytam a progreszteron kúpot a méhlepény nem kezdte el megfelelő mennyiségben termelni ezt a hormont (ami, ha jól értelmezem egyike azon hormonoknak, amik okozzák a terhességi diabéteszt.)
Nem volt nálam bebizonyított progreszteronhiány, de az előzmények miatt (korábbi terhességnél görcsölés, egyszeri verzészavar) inkább szednem kellett.
Megijedtem, lehet, hogy így veszélyben a terhességem vagy csak eddig lehetett túladagolva a progreszteron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!