Az Apa kaphat orvosi igazolást a nőgyógyásztól vagy házi orvostól azért mert megjelent a kismamával az ultrahangon ill egyéb vizsgálatokon?
Figyelt kérdés
Jogosítvány hiányában a párom visz ezekre a vizsgálatokra, szabadsága ne vesszen ezért kerdezem!2023. szept. 12. 09:36
11/18 anonim válasza:
Nekem sincs jogsim+egyedülálló vagyok. Remélem, kifizetik majd a taxi költségem😁
12/18 A kérdező kommentje:
Jó fejek vagytok mind, és igazán kedvesek :D egy ártatlan kérdést tett fel az ember, és egyből mindenki le ette a fejét, elmentek ti a picsába :D sajnállak titeket, hogy busszal kellett járjatok!
2023. szept. 12. 18:33
13/18 anonim válasza:
De hogy jut ilyen eszedbe?
Nem kellett busszal járni, mentem autoval, bár szinte mindig jött a párom mert kötetlen a munkaideje.
Mennj taxival vagy kérj olyan időpontot mikor nem dolgozik.
14/18 anonim válasza:
Hát nem haragudj,de nem tudom hogyan gondoltad egyáltalán ezt a hülyeséget.A gyerekemnek se adtak arra igazolást,hogy az első 2 óráról lemaradt,mert beutalóért kellett mennie a háziorvoshoz.Pedig neki kellett megjelenni ott,abban az időpontban.Ha nem 10 éves az ember, akkor ezek a dolgok azért logikusnak számára,meg az is,hogy lehet tömegközlekedni,taxizni,ha nincs jogosítványa az ember lányának.Később a gyerekkel is ezt kell tenned,mert gondom nem a párod fog hazarohangálni taxizni,ha beteg lesz a gyerek,vagy menni akartok valahova,pl boltba,vagy bárhová ami gyalog nem elérhető.A menjetek a picsába részre meg annyit,hogy menj te,de oda is a férjed vigyen autóval, munkaidőben,és kérjetek róla igazolást.🤣
15/18 anonim válasza:
Utolsonal a pont.
Kerdezo, meg neked all feljebb, mikor te vagy sotet ?
16/18 anonim válasza:
Most visszaolvastam,nem értem. Még csak senki nem volt alpári vagy bunkó sem,a fejed se ette le senki. Pedig más ilyen kérdéseknél sajnos tényleg vannak bunkók. Picit érzékeny vagy. Mindenki leírta mit gondol és hogy hülyeség. Most a válasszal van a baj,hogy ilyenre hogy adnának már,az igazsággal?
17/18 anonim válasza:
"Sajnállak titeket, hogy busszal kell járjatok" én az olyanokat sajnálom, akik szerint busszal járni lenézendő.
18/18 anonim válasza:
16# vagyok. Igen 17#.:D A másik nálunk mindig úgy időzítették például a magánrendelés időpontját,hogy a férjem is már munkaidőn túl volt és tudjon jönni. Vérvételre ilyesmire nem tudott eljönni nyilván,ami délelőtt volt,de nagylány vagyok megoldottam. Ha gond volt,rosszul voltam és a végén indulni kellett vett ki szabit,ez egyértelmű. Én inkább a kérdezőt sajnálom,mert a férje szabija erre megy el,holott az elmehetne később rájuk is, babával is lesznek dolgok. Nálunk kellett dévény torna hetente egy ideig,ennyi szabi a földön nincs :D Nyilván egyedül mentem vele tömegközlekedéssel míg a férjem dolgozott. Az meg végképp nonszensz,hogy emiatt nem megy be dolgozni a férj,nert mondjuk kocsival el kell vinni egy sima trimeszteres vérvételre például vagy majd egy EKG -ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!