30-32 hetesen hányadik fokban érett a méhlepény nálatok?
Nekem most a 32.hét végén már II.fokban érett. Kicsit meglepődtem, bár nem tudom a kisfiamnál anno hogy volt. Ott arra emlékszem, hogy 36.héten III.fokban volt már érett, de hogy előtte milyen volt vele, azt nem is tudom.
Szóval nem tudom, nem jelent ez a masod fokú lepény gondot?
(Elvileg minden más rendben.)
Egyébként nem dohányzom, a cukrom jó lett (igaz a terhelésest kihànytam, de a zsömlés módszerrel a 60 perces érték 5,3 lett.)
Hízni mondjuk valóban sokat hiztam, de kifejezetten soványan kezdtem a terhességet (58-59kg, 172cm) most már sajnos 76 kg vagyok. De védőnő szerint ha abból indulunk ki, kb mi lenne a magassàgomhoz normális, akkor ez nem gond. Nem tudom. Kisfiamnàl is sokat híztam, most is ugyanott tartok mint vele. De vszeg akkor se voltam nagyon elhízva, általában 60-63 kg mozog a súlyom. Szóval nem tudom ez számít-e így.
Szóval nem tudom ezeknek van-e köze a lepényhez, és a másod fokban érett lepény egyáltalán gond-e? Vagy normális.
Teljesen normális.
Nekem 34 hetesen már harmadfoku volt a lepény, ijesztgettek hogy a baba nemkap elég tápanyagot... Mégis 4 kilós lett, és 57 cm és a 40-ik héten szültem.
Igaz én cukorbeteg vagyok, azért érett hamarabb a lepény. De nem kell megijedni, amíg a baba szépen fejlődik nincs ok az aggodalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!