Mitévő legyek? Streptococcus b pozitív eredmény.
A héten elmentem egy nőgyógyászhoz, hogy mintát vetessek, mert égő érzést éreztem a hüvelyemnél.
Nem a saját orvosomnál voltam, mert szabadságon van.
Az eredmény megjött és streptococcus b pozitív.
18 hetes terhes vagyok és teljesen kétségbe vagyok most esve.
Az orvos szerint nem igényel semmiféle kezelést, majd csak a szülés előtt-közben.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Már hogy mit tegyél? Te nem tudsz magadnak penicillint felírni, tehát menj el a saját orvosodhoz és beszéld meg vele.
Nekem a 36.heti mintavétel lett pozi, 5 nap múlva beindult a szülés és akkor nézték a eredményt. Leálltak a fájásaim ezért császározni kellett, kaptam előtte vénás antibiotikumot meg utána 3 napig szedtem tablettában. Nem történt baj, a gyereknek semmi baja.
1-es válaszoló:
Köszönöm a választ! Mindenképpen jelzem a saját orvosomnak.
2-es:
Köszönöm Neked is!
A mit tegyeket arra értettem, hogy érdemes e antibiotikumot íratni?!
Az orvos szerint nem, ezért érdekelt, hogy aki volt már hasonló helyzetben, annak az esetében hogyan járt el az orvos :)
Akinek jelen van a szervezetében, mindig ott marad. Majd kapsz antibiotikumot rá.
Nekem is jelen volt. Sajnos leoltásom nem volt, mert előtte más miatt kaptam antibiotikumot, ezért fals eredmény született volna. A kisfiam el is kapta szülésnél. 5 napig antibiotikumot kapott, szerencsére nem lett belőle semmi gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!