Tényleg méhösszehúzódàst okoz ha a kismama megsimogatja a pocakját?
Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok és egy ismerős anyuka mondta, hogy ne simogassam a hasam (elég nagy már a pocak, pedig átlagos testalkatú vagyok és néha néha nyúlok oda és simitom meg, szóval nem non-stop simogatom), mert neki is,meg más kismamáknak is mondta az az orvos akihez járnak terhesgondozásra, hogy TILOS a pocak simogatás, mert méhösszehúzódàst okoz. Tényleg így van? Az én dokim, a védőnő sem mondta ezt nekem soha.#Méhösszehúzódàs
2023. szept. 9. 21:30
11/12 anonim válasza:
Szerintem rz is olyan, hogy van, akinek semmi gondot nem okoz de van, aki hajlamosabb a keményedésre és ott tényleg stimulálhatja negatívan. Az, jogy néha megfogod (amit valszeg ösztönösen is csinálsz) az gondot nem okoz, de persze nem egy varázsgömb és nem is Buddha hasa, hogy szétsimizd. 😁
12/12 anonim válasza:
Én egyik alkalommal amikor voltam nőgyógyásznál, ő szólt rám, hogy ne simogassam, mert összehúzódást okoz.
Akkor is furcsának tartottam, így el is engedtem, azóta is simogatom a pocakomat és még bent van a baba.
Most 40+2 hétben vagyok, a doki amikor mondta, 38. hétben voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!