Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bármilyen ötlet reggeli...

Bármilyen ötlet reggeli rosszullét ellen??

Figyelt kérdés
Kegyetlen hányingerem és szédülök is nagyon az ágyból alig tudok felkelni és egyedül vagyok egész héten az első gyerekkel. Nem is csak reggel hanem meg éjjel sem tudok tőle aludni, se enni meg víztől is rosszul vagyok. Segítségem nulla valahogy el kéne ezt mulasztani.

2023. szept. 8. 08:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Én is szenvedtem ettől nagyon az elején. Főtt krumplit bírtam csak megenni, jéghideg Cola kortyonként, szagmentes környezet amennyire csak kivitelezhető (a jó illatú dolgokat is kerülni kell). Levegőn, nyitott ablaknál alvás magas párnánÉs hülyén hangzik de ne próbáld meg vissza tartani, könnyebb túl vészelni ha inkább hánysz mint kínlódsz vele. Kitartás! Nekem 6-16 hétig tartott.
2023. szept. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!