Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen éreztétek a baba...

Hány hetesen éreztétek a baba mozgását?

Figyelt kérdés

Mindenki riogat, hogy 16 hetesen már éreznem kellene, hogy mozog.

Van kis pocakom, így a terhesség sem látszik, annyi, hogy már kényelmetlen a sztreccs farmer. De akárhányszor találkozom ismerősökkel, rögtön a hasamat nézik, és húzzák a szájukat, hogy már nagyobbnak kellene lennie. Illetve kérdezik, hogy mozog-e már. Mikor mondom, hogy nem érzem, akkor pedig szomorúan néznek, hogy az baj...

Mellső falon tapadt meg a méhlepény.

Orvoshoz két hét múlva megyek.

De ez a héten többször is megtörtént, így azért sokat agyaltam rajta.

Ez tényleg baj?

2023. szept. 7. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hatso fali lepennyel 21. het korul.
2023. szept. 7. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ilyenekkel, amikor mások megmondják, hogy mekkorának kellene lenned és mit kellene érezned. Teljesen rendben van, hogy a 16. hétben még nem érzed egyértelműen (amúgy az is lehet, hogy érzed, csak nem tudatosult benned, hogy ez a baba), Nekem a 19-20. hét környékén vált egyértelművé pici mozdulatokból, hogy ez ő, és ekkor arra is rájöttem, hogy hasonlót sokkal enyhébben már 1-2 hete is éreztem, csak nem volt olyan magától értetődő, mint pl. egy rúgás. Szóval az is rendjén van, ha pár hétig még nem érzed teljesen biztosan.
2023. szept. 7. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak. Mindenki más! Én a 18. héten éreztem először, aztán több mint egy hétig semmi. Igazából minden nap a 21-22. héttől érzem.

Ja és 18. héten még nem volt hasam. Viszont 22 héten már kicsit látszott. Anyukám mesélte, hogy rajta majdnem csak az utolsó hónapban kezdett látszani, és a mozgásokat alig érezte, mert nem voltam mocorgós. Barátnőmnek nagyon nagy pocakja volt már 3 hónap után látszott, neki is a 18. héten mozdult meg először. De nyugi! Mindenki más! Te is érezni fogod amikor el jön az ideje, nem vagy elkésve. 🙂

2023. szept. 10. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!