Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szülés közben is...

Szerintetek szülés közben is fájni fog?

Figyelt kérdés

38 hetes vagyok és vannak jóslóim tehát haskeményedés

,hasifeszülés, menstruációs görcs,erős hányinger és magzatvíz szivárgás, de viszont nekem van egy problémám hogy 17 hetes terheség óta nyom a baba egy idegszálat bal oldalt ami át sugároz a jobb oldalra is és iszonyatosan fáj de még van mikor most is oda bújik és olyankor a kis fejét szó szerint át szoktam mozdítani a másik oldalra hogy ne fájjon mert annyira nyomja ott hogy ilyen éles,szúró, erős fájdalom jön létre ha oda fekszik! Igazság szerint mivel első baba, attól félek hogy vajúdás közben is fájni fog aza idegszál ahová eddig is nyomta magát.. Mert ha szülés közben ugye lesznek a fájások félni fogok hogy közben az is fájni fog ahogy a baba ki akar majd jönni! Szerintetek mennyire fojásolja be a szülési fájdalmat majd még pluszba ez a görcs ha már ezzel kínlódok régóta mivel ezt a két fájdalmat már nem bírnám ki hiszen ez mikor ráfekszik az idegszálamra kegyetlen módon fáj! Volt már valaki így? Nekem minden orvos azt mondta ha megszültem elmúlik de ezzel nem nyugtattak meg.. Remélem mivel a szülőcsatorna egyenes kijárat így azt a idegszálat nem fogja nyomni a baba.. Előre is köszönöm a választ!

2023. szept. 4. 05:19
1 2
 11/12 babyboom567 ***** válasza:
72%
Azonnal menj kórházba, ha szivárog a magzatvíz!Fertőzést kaphat a baba és meghalhat ha nem születik meg!
2023. szept. 4. 09:34
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
8-as ha hiszed,ha nem a 4.gyerekem úgy született,hogy az apja b@szogatott,hogy induljunk már a kórházba,mert sokat keményedik a hasam,ő meg le nem akararadni a szülésről,és abban az időben covid tesztet csinálták apás szülésnél,aminek az eredményét kint kellett megvárnia,és az 30-40 perc volt.Bementünk,teszt mindkettőnknél,engem bekísért a szülésznő vizsgálatra,apa várt kint.Még mindig SEMMIT nem éreztem,csak hogy rendszertelenül keményedget a hasam.Szülésznő viszont mondta,hogy bő 4 ujjnyira vagyok nyitva,magzatburkot,el is csípi.Mondom oké.Közben apának negatív lett a teszt,beengedték,a semmiből jött 3 toló,és megvolt a lányom.Doki oda se ért.Úgyhogy sanszos,hogy te nem jártál szülőszoba közelében sem,de hogy nem dolgozol ott,az tuti.Amúgy az előző 3-at se ordítva szültem,nekem kibírható volt,és egyikkel sem sérültem.Ha hiszed,ha nem,van ilyen is.
2023. szept. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!