Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen számit, hogy...

30 hetesen számit, hogy milyen pozicíóban van a baba? Nektek mikor fordult be a megfelelő helyzetbe?

Figyelt kérdés
Pont volt egy ilyen kérdés, olvastam is. És tudom, hogy 36.hétig van ideje megfordulni. De a kisfiam már félidötől be volt fordulva anno. Sőt most is 1 hónapja azt mondták hogy a mostani baba is megfelelően fekszik, erre most farvégű lett belőle. Első terhességnél ezen egy pillanatig se kellett izgulni, úgyhogy érdekel kinél kb mikor fordult be?
2023. aug. 29. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Igen, számít.

Ha 30 hetesen farfekvéses, akkor elég nagy eséllyel már az is marad.

2023. aug. 29. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Semmit nem számít.Valakinek az utolsó pillanatban fordul be.

Nekem befordult kerek 28 hétre és mire mentem vele?Császár lett a vége,mert arctartásban volt.

2023. aug. 30. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Nekem már régóta fejvegu, de ahogy az előttem levő is írta az meg semmit nem jelent, simán lehet rossz irányban és ugyan úgy baj az is. Rengeteg baba fordul be 35.-37. héten. Nézz utána a spinningbabies-nek, beszélj a babadhoz, hogy forduljon be, furcsának tűnik tudom, de bizz benne, hogy ha eljön az ideje tudja majd a dolgát.
2023. aug. 30. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiam valamikor a 30.hét után fordult be. Azt hittem, besz@rok. Mondtam a férjemnek, hogy lehet, hogy kórházba megyünk, mert valami nem oké. Feszített, nyomott, minden bajom volt. Hányingerem volt mellé. Aztán ahogy jött, elmúlt. Pár nap múlva mentem UH-ra, mondták, hogy igen, már befordult. Mondom sejtettem.... :D
2023. aug. 30. 06:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
24. heten mar fejvegu volt es vegig az is maradt. Ennek ellenere csaszar lett.
2023. aug. 30. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem végig fejvégű volt.

Barátnőmnek meg nagyjából hetente-kéthetente fordult meg a babája, de aztán 35 hetesen fejvégű lett, és úgyis maradt szülésig.

2023. aug. 30. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 én is így voltam.☺️Éjjel fordult meg,másnap babamozi.Mondtam a férjemnek tuti be lesz fordulva és így volt .Ezért tudom ,hogy kerek 28 hétre fordult be.Viszont 3 gyerekből csak 1 nél éreztem.
2023. aug. 30. 08:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Igazából a kisfiam nekem is császárral született végül sajnos (a helyes tartás ellenére).

Bár ez lassan 5 éve volt, az orvosom szerint 90% a második baba is császáros lesz. Én nem bánom, igazából nekem mindegy, rábízom a sorsra, nem ragaszkodom a Vbac-hoz, csak hát most ebben döntési jogom nincs ennyi év távlatában.

Lényeg, hogy azt mondta az orvos, akármi is lesz azért az a jó, ha helyes tartásban van..remélem megfordul még.

2023. aug. 30. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak akartam jelezni, bárki idetévedne hasonló aggodalmakkal, hogy voltam uh-on és befordult a babám😊🤷🏻‍♀️

Sok helyen olvastam hogy 33.hétig befordulnak, ő így is tett. Nem biztos, hogy izgulni kell ha még elötte nem ebben a pozicióban van.

Egyébként azóta sokkal kevésbé fáj ha mozog 🙏😃

2023. szept. 8. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!