33 hetesen medencevégű baba még befordulhat a “jó” pozícióba?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 10:23
1/8 anonim válasza:
Nekem pont a 33.héten fordult be.
2/8 anonim válasza:
Ó persze. Nekem 1. gyerek 34 hetesen fordult be. A 2. baba fejvégű volt majdnem minden UH-n de 36 hetesen farfekvésben volt, de napokon belül visszafordult. Pedig ott azért aggódtam, hogy lesz-e még helye, de megoldotta 😊
4/8 anonim válasza:
A lányom 38 hetesen fordult be, addig végig faros volt.
5/8 anonim válasza:
Szia! Nekem pont most fordult be 2 napja. 37 hetes vagyok. Nagyon aggodtam,hogy nem fog befordulni de befordult :) ugyhogy ne aggodj :)
6/8 anonim válasza:
Persze, 34.hétig még sokszor változtathatják a helyüket, de még a szülésig is befordulhat. Ezt a gyakorlatot érdemes naponta 5 percig végezni, így adsz neki még több helyet hozzá:
Ez akkor is hasznos, ha nyomja valamidet.
7/8 anonim válasza:
Igen, az utolsó pillanatig befordulhat.
Vannak gyakorlatok, amig segíthetnek, és tb alapon is meg lehet próbálni a külső fordítást.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem fordult be
28. héten faros lett, 41 héten műtöttek.. 38. héten akartak, de inkább húzták hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!