A nagytesó kezdi az ovit, a kicsi még pocakban. Mit tapasztaltatok? Sokszor lettetek ti is betegek?
Nem járt bölcsibe, így biztosan minden betegséget elkap majd szegénykém.
Ti kismamaként mennyire kaptátok el az ovis gyereketektől a betegségeket? Hányadik hétben jártatok ekkor? A pici amikor megszületett sok mindent elkapott ő is?
2.nál szinte sose voltam beteg, a 3.nál 3szor is kellett antibiotikum.
A legkisebb max nathás volt, illetve sajnos a 2. Eleg korán elkapta a bárányhimlőt,mert a nagy hazahozta és még neki kb semmi baja nem volt, a kicsi megszenvedte.
Érdekes módon én terhesen semmit nem kaptam el az akkor ovis fiamtól, pedig előtte és utána is előfordult.
A kicsi már más kérdés, ő szinte minden szirszart benyalt, amit hazahozott a bátyja. Kórházban is voltam vele 3 napot. "Cserébe" sokkal szívósabb lett mint a nagyobbik, bölcsiből kb 2 havonta hiányzott egy hetet. Ugyanez a nagynál úgy nézett ki, hogy 1 hét bölcsi, 2 hét otthon, kb fél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!