Szerintetek lehet ikerterhesség?
Figyelt kérdés
A nemvárt előtt már egy héttel furcsán éreztem magam és a
előtte két nappal nagyon erős pozitívat teszteltem másnap ismételtem szintén erős határozott pozitív. Minden más terhességi tünetem is van már most.
2023. aug. 18. 16:38
11/14 anonim válasza:
Mikor mész dokihoz? Szerintem csak akkor ráérsz azon gondolkodni ha már tutira kiderül hogy mi is a szitu... lehet nem is annyira magas a hcg csak korábban fogant és ezért is hiszed azt .de persze doki megmondja ha már mész...én szorítok hogy minden okés legyen és ha esetleg az van hogy ikrek hát akkor probléma mentes terhességet kivánok..majd irj ám hogy mi is van.. esetleg egy nem érzékeny tesztel is megtudod nézni pl gabriel hogy az mennyire pozitív...mert az csak 25ös..xepilt nem javasolnám..
12/14 anonim válasza:
Én is ezen gondolkoztam, mert nem várt előtt 2 nappal olyan erős volt a tesztcsík, mint a kontroll, de egy baba van, pedig az ovum is akkor volt, mint tippeltem.
13/14 anonim válasza:
11es miert van ennyire lepontozva? az egyik legertelmesebb dolgot irta… egyebkent en is az orvost javaslom! szoritunk ;))
14/14 anonim válasza:
13as.köszi.értelmes dolgot irok és ez se jó..itt meg em látunk bele senkiben sem hogy mégis mi is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!