Az új Predictor teszt lett valakinek igazán erős két csíkos?
Figyelt kérdés
12. dpon-n vagyok, de még mindig elég halványka. Ez normális?2023. aug. 18. 09:52
3/18 A kérdező kommentje:
Az első képet nagyon lebutította a telefon, így újra feltöltöttem.
2023. aug. 18. 09:58
4/18 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám hogy ha nem erősödik akkor kémiai lesz
6/18 A kérdező kommentje:
szépen erősödik napról-napra, de még mindig nem olyan erős mint a régi Predi volt ilyenkor. Mindegy,kipróbálok egy másik tesztet is. Élőben szép erős amúgy, csak olyan fura a csík rajta.
2023. aug. 18. 11:02
7/18 anonim válasza:
Ha erősödik, akkor rendben van. Ha csak 2 nappal volt később ovud, már érthető, hogy halvány.
8/18 A kérdező kommentje:
pontosan tudom mikor volt ovum, mert hőgörbét vezetek+ ovuteszt
12. nappal vagyok ovu után
2023. aug. 18. 11:29
9/18 anonim válasza:
Hát 10es teszthez képest ez nem szép erős teszt bocsi.
Legyen szerencséd de még ebbe semennyire ne éld bele magad.
Mikor tesztelted az első pozit?
10/18 A kérdező kommentje:
10. dpon-n
A facelle is pozitív és napról napra erősebb a csík.
Mondom, élőben szép, erős a csík, a feltöltés nagyon lebutítja a képet. Ráadásul délelőtti sokadik pisiből készült.
Csak olyan keskeny a csík rajta, ezért keresnék olyanokat, akik már próbálták ezt az új Predictort. Egy lányt találtam eddig, neki is ilyen volt a 12. dpon-n, Hát majd kiderül.
2023. aug. 18. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!