Sziasztok. 4 nap mulva kellene megjonnie a havimnak, viszont ma reggel a Predictor Earlyval egy ilyet teszteltem. Tapasztalatok szerint, lehet ebbol baba? Koszonom.
Van rajta egy halvány csík, de ebből még bármi lehet. Korán teszteltél.
2022. dec. 27. 18:26
3/22 anonim válasza:
az előző kérdésednél is írták, hogy negatív. várd meg legalább amíg késik.
2022. dec. 27. 18:30
4/22 A kérdező kommentje:
Az előző kérdésemnél nem volt fotó. Későn tudtam feltölteni, ezért szerettem volna újra megkérdezni fotóval 😊
2022. dec. 27. 18:34
5/22 anonim válasza:
#4. Oda is tölthetted volna, hozzászólásban!🙂
#2.
2022. dec. 27. 18:35
6/22 anonim válasza:
Ja, bocsi, láttam, ott van! 🙂
2022. dec. 27. 18:37
7/22 anonim válasza:
Lehet baj van a szememmel, de én egyértelműen látok egy halvány második csíkot.
Magamból kiindulva én vettem volna mégegyet és más fajtából.
2022. dec. 27. 18:45
8/22 anonim válasza:
Nem kifejezetten erős csík, de szerintem egyértelműen ott van. 4 nappal nem várt előtt ennek ilyennek kell lennie. Láthatóan nem száradási. Ha megmarad, akkor ez baba lesz. :)
2022. dec. 27. 18:51
9/22 anonim válasza:
#7. Én is, jól le is pontoztak... Még le is töltöttem és rá is nagyítottam...
Facelle teszt nekem menstruáció előtt egy nappal egyértelmű pozitív lett, azt mindenkinek javasolni szoktam...
2022. dec. 27. 18:53
10/22 anonim válasza:
9, örülök, hogy lepontoztál, d enekem 4 nappal nemvárt előtt ugyanez volt, egy hét múlva egyértelműen erős pozitív.
Másrészt másik teszt lehet kimutatja, ebben az esetben én biztos vennék, ezen mit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!