Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen tudtad igazán élvezni...

Terhesen tudtad igazán élvezni a nyaralást?

Figyelt kérdés

Nekem terhességi cukrom van és félpanziós ellátáson vagyunk. Nem panaszkodni akarok, de 6-ból 4 étkezésnél könnyeztem, mert mindent ettem volna, de kb semmit nem ehettem (nem szereten a húst, csak letuszkolom a torkomon). A tenger hideg, nem akarok felfázni, medencébe nem mehetek, napon nem ácsoroghatok sokat. Nem is jöttem volna szivem szerint, de a férjem és a gyerekem alig várta.

Ti tudnátok élvezni a nyaralást?

2023. aug. 13. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze. Még mindig van az, hogy kint vagy a friss levegőn, az arcodat megcsapja a szél, körülvesz az a hangulat. Kajánál meg gondoskodj magadról, ha úgyis tudod, hogy nem eheted azokat a dolgokat, akkor szerezd be, amiket otthon is szoktál enni.
2023. aug. 14. 09:40
 12/15 anonim ***** válasza:

10

A hangsúly a zöldségeken volt, mint ehető köret. Természetesen én sem gondoltam, hogy egyáltalán ne egyen lassú felszívódású szénhidrátot. Ennyire nem vagyok vakon. Csak leírtam, hogy lehet élvezni a nyaralást más szempontból is, mert ugye a kérdezőnek nem csak az IR-jèvel van problémája. Mindig van egy másik válaszoló aki a normális válaszba is bele tud kötni.

Üdv, 4-es

2023. aug. 14. 09:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát màr csak 1 napunk van. A cukrom felment jó párszor, általában pont akkor amikor nem a szállodában ettem, itt tudtam jobban figyelni, teljes kiörlésű dolog nem sok volt, de eszettem kevesebb fehéret, sok zöldséggel. Számolni nem tudtam ch-t, de a lényeg most az lett volna, hogy akadjon ki a cukorméröm.

Igen, attól lehettek volna jó élmények, de -biztosan velem van a baj-, nekem élvezhetetlen volt. Volt kb 2-3 jó pillanat, az is a gyerek boldog pillanata miatt és ennyi. A férjem egész héten piszkált, hogy lassú vagyok, 6 nap arról szólt, hogy versenyt futottam az idővel, csöpögött a nyálam, a tengerrel meg kínlódtam, mert nem volt valami meleg (bementem még azért), a rohadt óvárosba egyetlen este mentünk volna be, de akkor már 20 ezer lépést mentem és csak egy játékboltba ugrodtunk be, mert roncs voltam. Legközelebb szivem szerint csak 2 gyerekkel mennék😁 meg egy bébisziterrel. A férjem meg punnyadni otthon is tud.

2023. aug. 15. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, akkor itt az egész lényeg a nem támogató férj. Hát részvétem, nekem is olyan van. Csak az enyém még nyaralni se visz minket, mert szerinte az csak felesleges pénzköltés.
2023. aug. 16. 00:38
 15/15 anonim ***** válasza:

12

Nem akartam belekötni a válaszodba esküszöm. Csak annyira elkeserítő ilyen helyeken hogy nekünk való szinte nincs. Zöldségből meg lehetetlen annyit megenni hogy fedezze a szénhidrátot. Ès nálam meg nagy baj ha nincs meg a megfelelő szénhidrát mert rosszul leszek.

Lehet kérni vegán cuccokat de cukorbetegeknek valót nem. Na mindegy, egyszer a mi időnk is eljön.

2023. aug. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!