Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen vehetek be dulcolax-ot?

Terhesen vehetek be dulcolax-ot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11+5 napos terhes vagyok és már 3 napja szenvedek a székrekedéssel. Ha be veszek 1 darabot lehet tole bajom?

2023. aug. 12. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Hát 9-es gratulálok ehhez a szuper képesseghez, hogy naponta tudsz kakálni. Sajna nem mindenki van így.

Dulcosoft jó, mert úgy megy át rajtad, hogy nem szívódik fel semmi káros belőle.

2023. aug. 12. 21:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Végül be vettem mert olyan görcseim vannak már amiatt hogy lassan 4 napja egyáltalán nem tudok wc-zni, hogy nem bírtam tovább. Még most sem tudok, de nem érzek semmi más jellegű görcsölést, csak amit eddig is. Félek, hogy esetleg bélcsavarodás lesz a vége, úgyhogy inkább be szedtem. Remélem 1 kapszulától nem lesz baj🤞🏽
2023. aug. 12. 22:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Ui.:tegnap a szilvát próbáltam és ittam rá tejet. A hatása SEMMI…úgyhogy már tenyleg tanácstalan vagyok
2023. aug. 12. 22:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Ja, es a fenekem olyan szinten repedt szét, hogy folyamatosan csicsereg belőle a vér es borzalmasan faj…
2023. aug. 12. 22:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy hiába írogatnak itt szilva meg mit tudom én...

Szerezz be DulcoSoft-ot, minden nap egy kis kupak.

Nekem már nem is kell minden nap.

Ha nekünk nem hiszel, kérdezd meg a patikában, meg rajta is van a tájékoztatón.

Annyi, hogy fokozHATJA a gáz képződést, tehát lehet lesz 1-2 kellemetlen időszak.

Nekem az elején volt, már hozzászokott a szervezetem.

Sajnos innom kell, mert különben én sem tudnék wc-zni. :(

2023. aug. 13. 09:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen!

Mindenképpen lemegyek a patikába, mert ez így nem maradhat. De remelem hogy most a bébinek nem lesz baja a Dulcolaxtól amit bevettem🙃

2023. aug. 13. 09:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Sikerült? Volt eredmény? A durcolax mellett legyen kúp is otthon, mert néha alulról is meg kell támogatni. De ha ilyen súlyossá vált a székrekedés, vagy még mindig vérzel, lehet, hogy nem ártana orvost felkeresni.
2023. aug. 13. 09:49
 18/19 A kérdező kommentje:

Egy nagyon minimális eredménye volt de vagy 40percbe telt!

Ma megyek a patikába, mert tegnap csak egy rapid megoldás kellett és a nagymamámtól csak ezt a dulcolaxot tudtam szervalni

2023. aug. 13. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz, úgy rémlik, mikor kora terhesen kórházban feküdtem, nekünk is azt osztogatták, akiknek 2-3 napja nem volt széklete!
2023. aug. 13. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!