Volt e már valakinek terhesége alatt ilyen fájdalma?
Igen,volt ilyen.
Amikor hosszú távon gyalogoltam(igazából az is éppen elég volt,hogy elmentem a nagyért iskolába.
Én simán leguggoltam,vagy megálltam út közben,nem érdekelt ki lát és ki nem
2 tippem van.
Az egyiket kizárnám, ha mostanában volt hasi UH-d és az alapján veséid rendben vannak.
Ez arról szól egyébként, hogy a baba elnyomja a húgyvezetéket és emiatt a vesédben pang a vizelet. Pont olyan fájdalmat tud okozni, amit leírtál. Belső katétert szoktak felhelyezni ilyenkor a vese és a húgyhólyag közé, ami elég kellemetlen beavatkozás, viszont a fájdalom azonnal megszűnik.
Illetve ebben az esetben a bal oldalon fekvést szoktàk még javasolni.
A másik tippem, ami nálad valószínűbb, hogy a baba nyom valami ideget és az okozza a fájdalmat. Ez lehet feszítő érzés a méhszájnál vagy akàr szurkálás a hüvelyben. Esetleg olyan érzés, mintha már a szülőcsatornában lenne a baba...
Ez az érzés fekvésre enyhül. Minél többet vagy talpon, annál többször és intenzívebben jelentkezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!