Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt e már valakinek terhesége...

Volt e már valakinek terhesége alatt ilyen fájdalma?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Első babámmal vagyok terhes már 34 hetes terhes és nemtudom hogy mi normális tünet vagy mi nem,igaz már 17 hetesen volt már velem ugyanez a fájdalom.. Lényegében nemtudok felügyelet nélkül menni mert a hasam alatt ahol van a húgyhólyag ott nagyon erős húzó,éles,görcsöm van ami miatt össze görnyedek és egyre csak hevesebb a fájdalom, olyan mint ha egy idegszálat nyomna a kis fejével a baba mert akkor van ez a erős fájdalom ha mozgolódik.. Voltam vele kétszer ügyeleten már mert nemtudtam mi a baj és gondoltam mindenre de hála istennek vérzés,folyás,tágulási nem volt ezért haza küldtek mondván hogy nyúlnak a szalagok! A védőnő ajánlotta a has pánt tartó övet hogy tartsa valamelyest a hasam de sajnos az sem segít már.. Félek bárhová is menni már nemtudom mi tevő legyek mert egyszerűen kibírhatatlan fájdalom erős,húzó,nagyon éles fájdalom és bármikor,bárhol rám jön és nagyon ciki az út közepén rámjön mert mozdulni se bírok! Van mikor át megy a másik oldalamra de ha a hugyhólyagomat nyomná akkor pisilnem kellenne és nem zsibadna a lábam és a hátam is! Valami olyat nyom a baba ami nagyon fájdalmas.. Lehetséges hogy idegszálat?! Pedig kímélem magam és nem ugrálok semmi! Fizettem már teljes hasi ultrahangért is hogy nézék át mert ez nem normális számomra hogy egyedül lassan fürdeni se merek, de ott sem találtak semmit se! Valakinek volt már hasonló terhessége alatt,és ha igen volt valami praktika vagy megoldás hogy ne menjen le annyira a baba? Tudom hülye kérdés,mert a baba nyomja és lehetséges hogy ezt szülésig el kell viselnem de már néha kibírhatatlan.. Előre is Köszönöm a válaszotokat!
2023. aug. 7. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen,volt ilyen.

Amikor hosszú távon gyalogoltam(igazából az is éppen elég volt,hogy elmentem a nagyért iskolába.

Én simán leguggoltam,vagy megálltam út közben,nem érdekelt ki lát és ki nem

2023. aug. 7. 05:59
 2/3 anonim ***** válasza:

2 tippem van.

Az egyiket kizárnám, ha mostanában volt hasi UH-d és az alapján veséid rendben vannak.

Ez arról szól egyébként, hogy a baba elnyomja a húgyvezetéket és emiatt a vesédben pang a vizelet. Pont olyan fájdalmat tud okozni, amit leírtál. Belső katétert szoktak felhelyezni ilyenkor a vese és a húgyhólyag közé, ami elég kellemetlen beavatkozás, viszont a fájdalom azonnal megszűnik.

Illetve ebben az esetben a bal oldalon fekvést szoktàk még javasolni.

A másik tippem, ami nálad valószínűbb, hogy a baba nyom valami ideget és az okozza a fájdalmat. Ez lehet feszítő érzés a méhszájnál vagy akàr szurkálás a hüvelyben. Esetleg olyan érzés, mintha már a szülőcsatornában lenne a baba...

Ez az érzés fekvésre enyhül. Minél többet vagy talpon, annál többször és intenzívebben jelentkezik...

2023. aug. 7. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt nekem is, pont ugyanez,amit leírtál. Nekem nagyon lent volt a baba feje már kb a 30.héttől és amikor úgy feküdt, hogy pont egy ideget nyomott, az brutális volt. Én is sokszor meg kellett, hogy álljak.
2023. aug. 10. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!