Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eldeformálódhat a baba a...

Eldeformálódhat a baba a hasban ha megrúgtak hasba? volt már ilyen valakinél??

Figyelt kérdés

2021. dec. 29. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
🤦‍♀️
2021. dec. 29. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Hogyne.
2021. dec. 29. 13:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. dec. 29. 13:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Még 1x kérdezem, hülye válaszok kíméljenek már...
2021. dec. 29. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Akkor ne tegyél fel hülye kérdéseket... A baba nem deformálódik el, ha hasba rúgnak egy terhes nőt.
2021. dec. 29. 13:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem kell írni rá akkor -_- nemhiába azt kérdeztem hogy "volt már ilyen valakinél?
2021. dec. 29. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Elvileg lehet, ha már kitölti a méhedet, tehát a terhesség késői szakaszában. Addig olyan, mintha egy vízzel telt lufiban lebegő dolgot próbálnál megütni. De lehetett régebben hallani ilyen nem tudom, mennyi igaz rémhíreket, hogy direkt akartak sérült gyereket "gyártani" egyeseknek a bántalmazó párjuk, hogy nagyobb támogatás járjon utána... De azért ehhez is nagyon erőteljes behatás kell, pl. autóbaleset és természetesen már az anyára is abszolút életveszélyes, hisz ha leszakad a méhlepény, hamar elvérzik.

Ha viszont tipikusan "csak" elestél vagy az ovis leendő nagytestvér bújt hozzád szerencsétlenül, ez sok barátnőmmel megtörtént, soha nem lett belőle gond. Én egyszer elestem és még rám is estek a buszon hirtelen fékezés miatt úgy középidősen, de semmi bajunk nem lett.

Ha aggódsz, menj el nőgyógyászhoz, akár ügyeletre.

2021. dec. 29. 13:45
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki hasbarúgott es aggódsz a babáért, menj be a kórházba és vizsgáltasd ki magad. Aki meg megrúgott, azt jelentsd fel, ha szándékos volt. De amúgy alapvetően a baba védve van, a magzatvízben úszkál, az megvédi elég sok mindentől.
2021. dec. 29. 13:45
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Ki és miért rúgott hasba?
2021. dec. 29. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
te mekkora gyökér lehetsz, istenem... vsz hasba rúgtak és annyit teszel hogy itt kérdezősködsz...
2021. dec. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!