Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aktus után hány nap múlva...

Aktus után hány nap múlva mutatja biztosra ki a teszt?

Figyelt kérdés

júli 3-án voltunk együtt úgy a barátommal hogy kb 2 percig gumi nélkül csináltuk. Amúgy se rendszeres a menzeszem, ezért az nem mérvadó hogy késik e mert van hogy 2-3 hónaponta jön meg. július 31-én csináltam egy tesztet, az negatív lett. van esélye hogy nem mutatná ki ennyi idő után? az alhasam eléggé nagy, de lehet csak beképzelem a parától

20/l

2023. aug. 9. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
15
2023. aug. 9. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki 1000%, hogy nem akar gyereket, én mindig azt mondom, hogy aktus után a 20. napon még teszteljen egyet, mert ebben benne van az, hogy 5 napot még eléldegél a sperma, és akkor termékenyül meg a petesejt, legkésőbb, a 12. napon beágyazódik, és 3 nap múlva jelenik meg a hcg a vizeletben (de nyilván ezek már elég extrém körülmények, és majdnem nulla rá az esély). Szóval ha nem volt pozitív teszted 31-én, nem vagy terhes.

Ráadásul 2 percet csináltátok gumi nélkül, és a menstruációd is rendszertelen, ami eleve hormonproblémákat sejtet, így igazából csodának lehetne elkönyvelni, ha terhes lennél.

2023. aug. 9. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
14 éve szexelünk gumi nélkül, sosem estem teherbe, csak egyszer, amikor gyereket akartunk és belémélvezett, de az is csak sokadikra sok hónap próbálkozás után.... Szóval nem kellene 2 perc gumi nélküliség miatt parazni ha nem élvezett beléd, és igen stresszelsz, ilyenkor emiatt késni fog!
2023. aug. 9. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
16-18
2023. aug. 9. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem olyan egyszerű teherbe esni, nagyon kell akarni és sok sperma kell hozzá, vagy kisebb csoda ha csak előváladék, ne parázz
2023. aug. 9. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

hát én nem tudom, mert azért van erre is arra is példa. hiába nyugtatgatjatok, simán lehet neki sikerült.

bocsánat lehet nem ilyenek vagytok, de nekem pl van egy ismerősöm egy nő, van 3 gyereke és állandóan azzal hencegett, hogy ők sose védekeztek csak megszakítással csináltak és amikor akartak akkor lett gyerek. aztán egyszer végül elszólta magát hogy a nagy francokat.. az első gyerek simán véletlen lett pár hónapos kapcsolatból

aztán a nő 130kilosra dagadt a férfi meg 150re és onnantól csoda számba ment hogy eleve összejött meg 10ev alatt 2 gyerek.

Szóval lehet a kérdező meg egy full egészséges fiatal szuper nemzokepes valaki akinek még elég..

nem mindegy hogy ki mennyire termékeny alapból..

2023. aug. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!