Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után mutatja ki a...

Mennyi idő után mutatja ki a terhességi teszt biztosra a terhességet?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:

10-12 DPO nekem a 12-en lett halvány pozitív.

14hkm

2016. jún. 25. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Ha biztosra akarsz menni akkor megvárod míg késik a menzid. Nekem egy csomó tesztem negatív lett pedig több mint 1 hónapja késett a menzim. 38 nap késés után utoljára vettem egy rossmanos Facelle tesztet és erős pozitív lett. Következő héten doki és megerősítette hogy babát várok 5 hetes. Tehát mikor tesztet csináltam akkor már 4 hetes voltam. 1-3. Hétig meg negatív teszteim voltak. Szóval fura. 22 N 12 hetes kismama 😍
2016. jún. 25. 15:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2016. jún. 25. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:

2es, te jartal biologiaorara eleted soran? Eleg fiatal vagy, nem volt az olyan regen. Tenyleg csodalkozol, hogy 1-3. hetig negativ tesztjedid voltak? Tudod, hogy a terhesseget a 4. hetnel elobb a teszt nemigen mutatja ki? Te konkretan mar akkor is szorgalmasan teszteltel, mikor meg az aktus, aminek kovetkezteben terhes lettel meg meg sem tortent. Na mindegy..

Kerdezo, ez biztosan teszttol is fugg, de szerintem az esedekes menstruacio elott nem erdemes tesztelni, ha biztosra akarsz menni.

2016. jún. 25. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

És mindezt már vagy egy tucatszor leírta:). Na mindegy.

Kérdező: Az tuti h a nemvart napja körül ha sikeres a honap látható. H kinek mikor az változó. A 2" féle eset nincs! Viszont minden terhesség és szervezet mas. Vegyél többféle tesztet ha teheted. Van akinek mindegyik kimutatja ha baba van és van akinek csak bizonyos fajták válnak be. Nekem 3 nappal előtte is kimutatható volt, de van akinek 10 nappal a késés utan csak, és van -ritkan de előfordulhat - h nem jelez semmit, mert nem választja ki a vese. Amiket én csináltam mind jo volt, xepil, facelle, predictor early-ez volt a legerősebb! Volt meg egy de azon semmi nem jelent meg szóval az hibás volt!

2016. jún. 25. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Sikeres aktustol szamitva 14-17 nap az átlag.:)
2016. jún. 26. 13:15
 7/7 anonim válasza:

Ugyan a választ már szerintem az előzőektől megkaphattad, de időnként előfordul, hogy nem jelez a teszt, mert mondjuk a Te hormonszinted éppenséggel máshogy változik. A háziorvosomtól hallottam, hogy volt, akinek negatív tesztje volt, de csak nem jött meg neki, elment nőgyógyászhoz, ahol közölték, hogy szép, egészséges magzat, és már mozog!

Csak azért mondom, hogy a negatív teszt után ha nem jön meg, azért menj el nőgyógyihoz, az a 100% ha ő is lát.

2016. jún. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!