Lefog járni a táppénzjogosultságom, kivehetem a szülés előtti szabadságom, hogy ne szakadjon meg a munkaviszonyom?
Szia!
Én is ebbe a helyzetbe fogok kerülni, bocs, hogy nem a kérdéssel kapcsolatban írok.
De az engem is érdekelne, hogy ha jan 7 lejár a táppénz akkor mi van, mert csak márc 20-ra vagyok kiírva és úgytudom a szülési szabit 4 héttel a kiírt szülés előtt lehet kivenni.
Bocsi az offért!
De hogyan tud lejárni a táppénzjogosultság?Nem addig vagyunk táppénzen,amíg kiír a doki?
10.26 vagyok
Hívd fel az Oep-pet a Teve utcait! Ott mondtak meg nekem egy csomó mindent,csak ezt elfelejtettem.
Bocs a kérdésért, de nem értem, hogy miért nem mentek vissza most dolgozni 1-2 hónapot, lányok?
És akkor minden rendben lenne.
Nekem meg nincs kedvem egy fűtetlen irodában vesemedence gyulladást kapni, inkább legyen egy havival kevesebb pénz.
Ráadásul napi 11-12 órát nem jó hidegben ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!