Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5évig szedtem fogamzásgátlót.1...

5évig szedtem fogamzásgátlót.1hónapja nem szedem. Júni.30án volt utoljára menzeszem. A héten pozitiv lett 3tesztem is. Orvos annyit mondott 2hét múlva menjek vissza. Megnézett UH-on: ez van a papírra írva:2mm-es endometrium fundoshoz közel??

Figyelt kérdés
Ez most akkor lehet terhesség vagy valami más?esetleg a fogamzásgátlótól?

2023. aug. 5. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha pozitív a teszted, akkor babát vársz. Gratulálok! :)
2023. aug. 5. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A doki nem lát ilyenkor semmit, ilyenkor még csak a teszt ad egyértelmű választ.
2023. aug. 5. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet terhesség, főleg ha a teszted is pozitív.

A barátnőm 16 éves kora óta szedett foganzásgátlókat, kb 2 évente cserélte őket, mert valami baja mindig lett tőlük.

30 évesen abba hagyta, és úgy voltak vele, hogy úgyis kell idő amíg kitisztul a szervezetéből, így durrbele szexeltek a férjével.

Az első hónap után várandós lett, ép és egészséges babája született :)

2023. aug. 5. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Két mmes endometrium? Valami itt nincs jól leírva. Két mmes endometrium önmagában kizárja a terhességet.
2023. aug. 5. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:
2mmes igen. Az van a papíromra írva meg az orvos mondta is. Ezért nem tudom mivan. Egy csoportba azt írják nem lehet terhesség 2mmvel. Rádásul most elkezdtem vérezni is
2023. aug. 6. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Az endometrium tudtommal nyálkahártyát jelent, ami terhesség során, és peteéréskor meg kéne vastagodjon. Elvileg ha nem termékenyülsz meg az leválik/kilökődik. ( Ha rosszul tudok valamit ne hibáztassatok, nekem így magyarázta az orvosom). De a pozitív teszt a hcg hormont mutatja ki ami terhesség alatt kezd el termelődni csak, normális esetben. (Szerintem) vagy nagyon korai terhesség, vagy az volt csak levált a petezsák (ami elvileg együttléttől is leválhat amíg nem fejlődik ki az embrió szive ami már a 6. héten fejlődik ki.) Vetélés után még egy ideig pozitív a teszt. Egyébként meg tudok olyan esetet hogy rendszeresen szedett fogamzásgátlót az illető és mégis terhes lett, szóval ha már egy hónapja nem szeded és védekezés nélkül voltatok együtt lehet terhesség.

19 hkm.

2023. aug. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!