Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség után van mizéria a...

Terhesség után van mizéria a haj mennyiségével, de lehet a szemöldökkel és szempillával is?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mizéria?

Ha arra gondolsz, igen, általában nagyon hullik szülés után, de nem mindenkinek, néha a szerkezete is megváltozik, pl egyenesből hullámos, esetleg göndör lesz, vagy pont fordítva. Van olyan is, akinek a színe is megváltozik, pl szőkéből sötét. Fodrászként már mindenre láttam példát. Az enyém göndör lett szögegyenesből.

2023. aug. 4. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont erre a mizériára gondolok, hogy kiterjedhet-e a hormonváltozás által a szemöldökre vagy szempillákra. Nem göndör szemöldökre gondolok természetesen, hanem arra, hogy mennyiségileg megcsappan.
2023. aug. 4. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után nagyon megritkult a szemöldököm. Pár hónap után össze szedte magát :)
2023. aug. 4. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szemoldokom picit megritkult, pont most vettem eszre. 3 honapja szultem. Egyebkent mindig is azzal szenvedtem, hogy tul suru es “bozontos” volt, nagyon oda kellett figyelnem a formazasra, de most nincs ilyen gondom 😅

A hajam egyebkent sotetedett egy arnyalatot terhesseg alatt (nem festem) es most hullik is, picit kikopott az egyik oldalt a homlokomnal a hajvonalam, de egyelore mennyisegileg nem veszes a veszteseg. Aztan meglatjuk, hogy mikor all meg. Remelem hamar es vissza fog surusodni oldalt is.

Szempillamon nem vettem eszre valtozast.

2023. aug. 4. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!👍🏼
2023. aug. 5. 00:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szülés után nyaktól lefelé megkopaszodtam. Rettegtem, hogy ha, a, hajam is, ilyen mértékben hullik, mit csinálok majd. Szerencsére megúsztam, megmaradt a hajam
2023. aug. 5. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!