Terhesség után van mizéria a haj mennyiségével, de lehet a szemöldökkel és szempillával is?
Milyen mizéria?
Ha arra gondolsz, igen, általában nagyon hullik szülés után, de nem mindenkinek, néha a szerkezete is megváltozik, pl egyenesből hullámos, esetleg göndör lesz, vagy pont fordítva. Van olyan is, akinek a színe is megváltozik, pl szőkéből sötét. Fodrászként már mindenre láttam példát. Az enyém göndör lett szögegyenesből.
Nekem a szemoldokom picit megritkult, pont most vettem eszre. 3 honapja szultem. Egyebkent mindig is azzal szenvedtem, hogy tul suru es “bozontos” volt, nagyon oda kellett figyelnem a formazasra, de most nincs ilyen gondom 😅
A hajam egyebkent sotetedett egy arnyalatot terhesseg alatt (nem festem) es most hullik is, picit kikopott az egyik oldalt a homlokomnal a hajvonalam, de egyelore mennyisegileg nem veszes a veszteseg. Aztan meglatjuk, hogy mikor all meg. Remelem hamar es vissza fog surusodni oldalt is.
Szempillamon nem vettem eszre valtozast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!