Honnan tudhatom, hogy a progeszteron hormon termelését átvette a méhlepény?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, jövő héten megyek az orvosomhoz és majd rákérdezek, viszont kíváncsi vagyok, hogy mi alapján lehet megállapítani, hogy a méhlepény termeli szépen a progi hormont?
Én utrogestan hüvelykapszulát használok plussz progeszteron exeltist is.
Betöltöttem a 12-ik hetet és az orvosom szépen fokozatosan csökkenteni kezdi majd a gyógyszert.
Hallottam olyanról, hogy valakinek a 14-16ik héten kezdi el termelni a lepény a progeszteront.
2023. aug. 3. 17:35
1/2 anonim válasza:
Hát ez egyszerűen embriológia. Keress rá a luteo placental shift, és láthatod, hogy 7-9 hét között történik, 12. hétre már bőven a lepény termeli.
2/2 anonim válasza:
Én Cyclogest 400 mg hüvelykúpot használtam reggel-este. A 12. héten azt mondta az orvosom, hogy abbahagyhatom. Még volt 5 darab a dobozban, azt elhasználtam és abbahagytam. Szerencsére rendben volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!