Görcs és erős barna folyás, kinek mi okozta?
Figyelt kérdés
Egy kis megnyugtatásra vagynék igazából. A testvérem hajnalban megjárta a kórházat, de nem fogadták, azt mondták műszakváltás van és jobban jár, ha délelőtt visszamegy az sztk-ba. 10 hetes2023. aug. 3. 09:33
1/7 anonim válasza:
Hát nekem vetélés. Még a barnázás önmagában csak-csak magyarázható mással, de sajnos görccsel társulva én felkészülnék minden lehetőségre.
2/7 anonim válasza:
Úgy tudom, ha görcs is van, az nem jelent jót. De lehet, tévedek.
3/7 anonim válasza:
Sajnálom de ennek nagyon kis eséllyel lesz jó vége. Tudom milyen , átéltem. Idővel jobb lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki sajnos igazatok van. Megállt a baba a fejlődésben 6 hetesen 😞
2023. aug. 3. 10:35
6/7 anonim válasza:
Megjott a mensim... Bar lehet veteles volt
Fene se tudja igy 30 evvel ezelottrol
7/7 anonim válasza:
4# Sajnálom. Én februárban vetèltem, azóta várjuk, hogy összejöjjön újra. Nálunk is nagyon várták a családban is. 8.hetesen elmondtuk, 10.hèten vetèltem. Nekem hál isten műteni nem kellett , magától kijött. Szurkolok, hogy minél előbb sikerüljön nekik is el túl legyenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!