Ez normális Hcg szint?
Figyelt kérdés
4hét+6 napos vagyok, csütörtökön este 597 volt,szombat reggel 1321.Progeszteront nem mérnek, csak ha fizetek érte...(20 éve fizetem a Tb-t...) legközelebb jövő hét pénteken kéne mennem. De én aggódom,méretném ugyanúgy kétnaponta mivel volt rózsaszín folyàsom, és nem adtak semmit..2023. júl. 30. 14:38
11/16 A kérdező kommentje:
Szurkolok nagyon 😊
2023. júl. 31. 14:38
12/16 anonim válasza:
#11! Köszönöm. Én is neked! Minden rendben lesz🤞
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha van valami fejlemény írj!
2023. júl. 31. 16:54
15/16 A kérdező kommentje:
Én már 15.hétben vagyok,a babám egézséges, és fiú. A doki meglepődve mondta: jó nagy baba! A hasam már 10 hetesen akkora volt mintha 4-5 hónapos lennék.Meg mindig fel vagyok puffadva, és tele vagyok zabàlva. Ez mostanra se változott. Már a zoknit se tudom felvenni,nem kényelmes...
2023. okt. 9. 10:23
16/16 A kérdező kommentje:
A barnàzàsra adott a háziorvosom hormont, attól egyből elmúlt,szedtem 12 hetes korig.
2023. okt. 9. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!