Terhesség alatt esküvőn árt a hangos zene a magzatnak? 26 hkm
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam most itt az esküvőn hogy emeli a baba szívdobogását és halláskárosodással születhet. Igaz ez?2023. júl. 29. 22:31
1/10 anonim válasza:
Ne állj közel a hangszóróhoz, hangfalakhoz.
A tested, a magzatvíz sokat véd. Az utcán is van olyan zaj.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát az a baj pont oda lettünk ültetve hangfal közelébe🙄
2023. júl. 29. 22:45
3/10 A kérdező kommentje:
Kijövünk sűrűn az épület elé
2023. júl. 29. 22:45
4/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, érezzétek jól magatokat.
6/10 anonim válasza:
Szólj és kérd át magad máshová vagy menj ki, ha neked sok. Voltam terhesen esküvőn, amikor a baba nagyon mocorgott, érezte, hogy nem jó, akkor elmentünk a lagziról.
7/10 anonim válasza:
Ismerősöm több terhességet végigcsinált úgy, hogy heti többször több órás zenekari próbára járt és ütőhangszeres amúgy, szóval van decibel. Sem baja nem lett egyik gyerekének sem.
8/10 anonim válasza:
20 hetesen voltam esküvőn. Hangos volt természetesen, de semmi baj nem történt. Sőt, egyik ismerősöm pont terhes volt (kb 7 hónapos), mikor a saját esküvője volt.
9/10 anonim válasza:
Nyugi, egy vízzel telt lufiban van. Nem sokat hall a kinti zajokból.
10/10 anonim válasza:
A testednek egy rakás rétege választja el a külvilágtól, plusz vízben van. Gondolj bele ha te is víz alá rakod a fejed mennyit hallasz a külvilágból, na ő még ennél is sokkal kevesebbet.
Ha közben jobban mocorog az is inkább a hang által kiáltott rezgés érzékelése miatt van, nem maga a hang miatt, de attól sem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!