Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen hangos hangok károsak...

Milyen hangos hangok károsak a babának?

Figyelt kérdés

Pl. elborul a porszívó a csempén, csörög a tányér pakolás közben. Ezek engem zavarnak, mert viszonylag nagy hanggal járnak, de zavarják-e/bántják-e a babát?

A porszívó rendszeresen elborul, de nem szoktam érezni, hogy ébredne, vagy ‘megijedne’.

2022. nov. 25. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Vízben van. Az erősen tompít. Ezek nem fogják zavarni, de a hangosabb hétköznapi zajoktól sem lesz semmi baja. Ha felébred és megijed, attól sem lesz baja, se most, se születése után.
2022. nov. 25. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem hiszem, hogy zavarják, meg kell szoknia ezeket a hangokat, hiszen a hétköznapok hangjai lesznek miután megszületik. Legalábbis gondolom, nem fogtok lábujjhegyen járni miután megszületik.

Nekem egyszer egy betonkeverő dudálásától ijedt meg nagyon, akkorát ugrott a hasamban, hogy azt hittem előre esem, s még utána is kalimpált majdnem 10 percig. De az tényleg nagyon hangos volt, én is ugrottam egyet.

De az itthoni zajokra nem reagál, porszívózom, ott vagyok a mosógép mellett, hangosan hallgatom a zenét, csörömpölök az edényekkel, nem zavarja semmi ilyesmi.

2022. nov. 25. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Ezt úgy hívják, hogy fehér zaj. Mikor már semmit nem tudok kezdeni az 1 hónapos kislanyommal a youtobon épp ezek a hangok nyugtatják meg.
2022. nov. 25. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
2-bocs. Ezen rohogtem. Ezek ugralnak a hasban a hangokra?
2022. nov. 25. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Ugrálnak, az én lányom utálta, amikor pakoltam ki a mosogatógépet, és a tányérok, evőeszközök csörömpöltek. Mindig megijedt. Most is amúgy ijedős fajta, nem szereti a hirtelen nagy hangokat.
2022. nov. 25. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valami olyan hangos és megijed azt észre veszed.Nekem ha itthon szól a zene vagy pakolom az edényeket megy a porszívó,nem zavarja. Szerintem nagyobb és hirtelen zajtól ijedhet meg,azért ezeket nem úgy hallja bent mint mi.
2022. nov. 26. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Oh! Kosz! Van egy terhes kollegano akit nem szivlelek majd szilveszteri dudat fujok a hasa mellett😂👍🏼
2022. nov. 26. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!