Milyen hangos hangok károsak a babának?
Pl. elborul a porszívó a csempén, csörög a tányér pakolás közben. Ezek engem zavarnak, mert viszonylag nagy hanggal járnak, de zavarják-e/bántják-e a babát?
A porszívó rendszeresen elborul, de nem szoktam érezni, hogy ébredne, vagy ‘megijedne’.
Ezek nem hiszem, hogy zavarják, meg kell szoknia ezeket a hangokat, hiszen a hétköznapok hangjai lesznek miután megszületik. Legalábbis gondolom, nem fogtok lábujjhegyen járni miután megszületik.
Nekem egyszer egy betonkeverő dudálásától ijedt meg nagyon, akkorát ugrott a hasamban, hogy azt hittem előre esem, s még utána is kalimpált majdnem 10 percig. De az tényleg nagyon hangos volt, én is ugrottam egyet.
De az itthoni zajokra nem reagál, porszívózom, ott vagyok a mosógép mellett, hangosan hallgatom a zenét, csörömpölök az edényekkel, nem zavarja semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!