Melyik szoptatós párna vált be (ami nem hangos)?
Figyelt kérdés
Első gyerekemnél kaptam egy szoptatós párnát. Nagyon szerettem, alváshoz is használtam de nagyon hangos volt, ez a polisztirol gyöngy volt benne.
Melyik az pontosan, amelyik halk, puha kényelmes? Nagyon jó lenne, ha hazai készítő lenne.
2021. júl. 19. 21:02
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
En a babasafarirol rendeltem. Semmi hangja,tokeletes tobb,mint 1 eve hasznalom. Kuldom a linket
3/12 anonim válasza:
Mondjuk ez nem hiszem,hogy hazai😅
4/12 anonim válasza:
Nekem ilyen van és imádom. Ezzel is alszok. :D
5/12 anonim válasza:
Én scamp márkájút rendeltem. Ez a cetli alapján magyar termék. Nem bogyó van benne, hanem ilyen vattaszivacs akármi, mint a párnákban. Ennek semmi hangja nincs, nem is volt drága.
6/12 anonim válasza:
Szintén Scamp, még terhesen vettem alváshoz, azóta szoptatáshoz használom, most 1 éves a fiam, még mindig imádom 😄
7/12 anonim válasza:
2-3 vagyok. Akkor megiscsak magyart linkeltem,en is scamp-ot használok. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz!
Ezzel a patko alakuval is lehet aludni? Nem tudom elképzleni. Nekem hosszúkás fajta volt
2021. júl. 20. 11:50
9/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy segít a válasz, de nekem is ilyen hangos típusú volt, viszont szerencsére cipzáros volt a huzata és a töltet résznél is, ezért amikor meguntam a hangját, egyszerűen kiborítottam belőle a golyókat és méteráruban vett párna töltettel kitöltöttem.
10/12 anonim válasza:
Scamp. Egy èves a kisfiam, de mèg mindig a párnával alszom. Imàdom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!