Pozitív lett az integrált tesztem 1:70-hez, hogy down kóros lesz a baba, most voltam magzatvízvételen, de még várni kell az eredményre ezért félek, hogy kicsúszok az időből, mert már a 21. -ik hétbe vagyok?!
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 17:10
21/25 A kérdező kommentje:
10:34-es!Sajna nem hiszem,hogy neked is ilyen hamar meglesz az eredmény,mert az enyém meg volt sűrgetve a terhességem előrehaladottsága miatt!Akik velem voltam egy időben őnekik még nem mondtak semmit,majd jövő hét szerdán kell érdeklődniük!Én is csak jövő hét pénteken mehetek be személyesen a papírjimért!remélem,hogy neked se lesz semmi baja a babádnak!Majd írd meg!Én szurkolok!Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
2010. okt. 23. 15:17
22/25 anonim válasza:
Köszönöm!Értelek.Nagyon bizakodom, de rettenetesen aggódom is.Igen, nov.16-ára vagyunk mindannyian visszahívva,akiknek aznap vettek mintát.Azt rebesgették, ha 2 héten belül nem telefonálnak, akkor talán fellélegezhetünk.olyan jó lenne már.Jövő hét hétfőn jár le a két hét, de én még végig izgulom a jövő hetet is szerintem, lehet utána megnyugszom majd kissé.Nagyon örültem a jó eredményednek, egy kis biztatást adott.
Minden jót kívánok a továbbiakban nektek.Boldog, nyugodt, gondtalan terhességet és könnyű szülést.
23/25 anonim válasza:
Minden ok!Jó eredmény született!Nagyon boldog vagyok!
24/25 anonim válasza:
GRATULÁLOK,utolsó!Remélem mostantól már boldogan,és gondtalanul várod a picit.
25/25 anonim válasza:
Köszönöm, igen, nagyon boldog vagyok és végre gondtalannak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!