Reggel mindekinek alábbhagynak a tunetei? 10+1hetes vagyok.
Ti hogy vagytok ezzel? Mert hallottam már, hogy pl. van akinek kesobbiekben reggelenként kisebb a hasa. Én reggel felkelés után nem érzek semmit.
Érdekelne minden koru kismama tapasztalata :)
Szia!
Én most vagyok 24 hetes, de eleinte pontosan azt tapasztaltam, amit írsz. Délutánra 10 hetesen olyan lettem, mint a jóllakott napközis, reggelente, amikor lement a víz meg a puffadás, semmi látható jele nem volt a babának, délelőttönként a 15. hétig be tudtam gmbolni a régi nadrágjaimat pl! Most már nagyon nagy a hasam, de még mindig van különbség a térfogatban reggel és este között, főleg, ha talpon vagyok. Reggelente ráadásul, mivel nem vagyok valami telt, még a baba is "látszik", ha fekszem, vagyis a feje és a feneke két jól elkülöníthető kis gombóc :)
Sziasztok, koszi a válaszokat.
Kicsit meg is nyugtattatok. Nekem is voltak tunetek az elején, most szinte semmi nincs. Remélem azért minden rendben van odabenn :)
Még egy ide tartozó kérdés. A melletek feszulése is megszunt, vagy kevésbé fájt?
Gratulálok a babátokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!