Hcg-t vettek már kB 3-4 hétben?
Figyelt kérdés
Emlékeztek rá h mennyi lehetett a hcg szintetek 3-4 hetesen terhesen? Tudom mindenkinek más csak egy kis támpont kellene2023. júl. 26. 08:51
1/7 anonim válasza:
5 felett pozitív és 2 naponta kell duplázódni.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom h így kell lennie csak arra vagyok kíváncsi h kinek mennyi volt azokban a hetekben
2023. júl. 26. 09:44
3/7 anonim válasza:
4 hét 4 nap nézték először akkor 995 volt, rá 3 napra 5+0 6012.
4/7 anonim válasza:
Tényleg lényegtelen hogy kinek mennyi volt
A lényeg hogy duplázódjon
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem 4 hét 3 naposan 615 volt és azt mondták elég kevés. 14re van időpontom de addig megőszülök. Nem Magyarországon lakok és nincs lehetőségem 2 naponta hcgt nezetni
2023. júl. 26. 10:35
6/7 anonim válasza:
Dpo 12 110
Dpo 14 668
Dpo 21 11000
Nálam így nézett ki. Ovu a 17. Ciklusnapon volt.
7/7 anonim válasza:
Szia! Nem kevés. Nekem pont 4 hetesen volt 110, rá két napra 290. Mindenkinek más, a lényeg, hogy duplázódjon. Most 23. hétben járok, minden rendben.
Az első várandósságom alatt picit nagyobbak voltak a kezdeti értékek, de nem sokkal. Ott is minden rendben volt. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!