Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba neme bulit szeretnénk...

Petra1230 kérdése:

Baba neme bulit szeretnénk tartani de megyek Ultrahnag akkor leszek 16 hetes láttam videón akinek mutatja magát pici egyértelműen lehet látni és picit felék hogy előre meglátjuk és mi a bulin szeretnénk megtudni már minden megvan valaki esetleg?

Figyelt kérdés
Szóval szerintetek becsukjam szemem mikor nézi a nemét már ha mutatja magát vagy nemtudom? tiktok videón láttam valakinek egyértelmű 😊 köszönöm a segítséget
2023. júl. 25. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

9.

Aha, persze.

2023. júl. 26. 07:27
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Tegnap voltam uh-n. Meg sem kerdezte, akarom-e tudni. Úgy kellett mondanom.

Eddig kétszer voltam, ott kérdezték.

Ha buli lenne, sztem mondd előre, hogy így szeretnétek, ne mondja meg, viszont egy papírra irja rá, azt tedd bele egy borítékba. Az uh képről, ha nem mutogatja direktbe, mi micsoda, sztem nem kell izgulni, hogy megtudod.

2023. júl. 26. 07:36
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Mintha laikusként bármennyire is észre lehetne venni egy ultrahangon, hogy milyen nemű a baba, pláne 16 hetesen.
2023. júl. 27. 01:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez okos dolog, de valaki más ember ha tudná. Ha lufiba a baba neme lenne, vagy a cukrász sutibe lenne baba neme. Sutibe a baba neme cetlin.
2023. okt. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!