Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15+4 hetes terhes vagyok....

15+4 hetes terhes vagyok. Tegnap éreztem egy kis bökést belülről inkább izomrángáshoz hasonlítanám.. nem tudtam eldönteni hogy bélmozgás vagy nem.. ma pedig újra éreztem de ma ilyen buborékhoz hasonlót.. létezik hogy ez a baba már?

Figyelt kérdés
A maira már esküdni merek, de első baba így tapasztalatot elfogadnék. Mellsőfali méhlepény. Mensi szerint 16+4 lennék baba méretei alapján 15+4 vagyok

2023. júl. 21. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Én is így voltam, nem tudtam igazán megállapítani a mozgást. Ráadásul sokáig puffadtam és mozogtak a beleim. Én 20 hetesen éreztem biztosra, hogy ő az. Második gyereknél már előbb, de addigra már volt tapasztalatom.
2023. júl. 21. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Mivel mellső falon tapad, lehet hogy nem őt érzed. Ilyenkor később lehet csak érezni általában, de vannak kivételek. Nekem mindhárom babám mellső falon tapadt, így viszonylag későn éreztem Őket mozogni. Az elsőnél pedig nem is tudtam eleinte, hogy mi lehet.
2023. júl. 22. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem lehet a baba. Én is éreztem már a 16. hét körül motoszkálást. Elsőre én is gondolkodtam vagy egy hétig, hogy ez már a bébi vagy csak a belem, de több megfigyeléssel biztos lettem benne, hogy a baba
2023. júl. 22. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:
18.hétben vagyok mellső fali lepénnyel. Második baba, még nem érzem a mozgását, de azt mondják, hogy ilyen helyezkedéssel előfordul, hogy később érezzük. Ne izgulj 😊
2023. júl. 22. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!