Összenövés lenne vagy csak a terhesség miatti lassú bélmozgás hátulütője?
A terhességem eleje óta éreztem szúró, kellemetlen érzést a jobb oldalamon a májam alatt, amivel orvoshoz is fordultam, aki meg is vizsgált és mint kiderült beszorult a bélgáz a vastagbélben és ez okozza a kellemetlen érzést. Ennek ellenére elküldött hasi uh-ra (máj,epe,vese) ott mindent rendben találtak. Most a 22. hétben járok, megnőtt a poci is és amikor a bal oldalamra fekszek és ahogy a hasam súlye húzódik a bal oldalra, a jobb oldalamon olyan húzó érzést érzek és nem tudom hogy a vastagbél vagy a hasizmom de megint érzem azt a szúró érzést is. Amikor megnyomkodom elmúlik de később megint ugyanez a helyzet.... 2 császárom volt már és most lenne a harmadik majd nyáron. Megfordult a fejemben hogy lehetséges e az hogy összenövéseim vannak és az húzódna most hogy nőtt a pocak? Kicsit mostmár meg vagyok ilyedve. A többi terhességem alatt nem tapasztaltam ilyet... Van olyan is hogy amikor hirtelen felállok a beleim szúrnak és alig bírok lépni is. Tapasztalat valaki ilyet esetleg többedik császár után?Holnap felhívom a nőgyógyászt is, csak hátha addigra kapok itt nyugtató szavakat.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szóval neked is voltak ilyesmi tünetei? Végig tudtad vinni a terhességet?
Köszönöm a válaszod 🙂
Köszönöm szépen a válaszod 🙂 Tegnap beszéltem a nőgyógyászal, elmondtam neki hogy mik a panaszok, amire ő azt mondta hogy most ezt ember meg nem mondja hogy pontosan az összenövések okozzák e ezeket a panaszokat, de mivel már volt 2 császár így valószínűleg ez lehet a gond, de ez biztosan majd akkor fog kiderülni ha megint megcsászároznak. Hozzá tette hogy minden hasi műtét után vannak összenövések, szedjek magnéziumot mert az csökkenti a panaszokat.
Szép napot neked és mégegyszer köszönöm a válaszod🙂
Kedves Csillus30
Köszönöm hogy leírtad a tapasztalataidat. Nekem a szurkáló érzés az volt már terhesség előtt is ha hirtelen álltam fel. El is mentem az orvoshoz elmeséltem neki a tüneteimet és azt mondta hogy nagyon valószínű hogy összenövések vannak,kicsit vegyem lazábbra az itthoni tennivalókat és pihenjek (egy 2 és fél éves örökmozgó mellett ez elég nehéz + van egy 7 éves sulisom is de ő azért jóval nyugodtabb) sajnos segítsége nem nagyon van,a férjem amiben tud a 10 órás munkája mellett segít pl bevásárol, elviszi a nagyobbik gyermeket reggel a suliba stb stb.... Nekem ezek hatalmas segítséget nyújtanak 🙂 szerdán töltöm a 24.hetet úgyhogy még azt a maradék 14et valahogy kihúzom (3.császármetszés lesz ezért a doki azt mondta hogy valószínűleg a 38 héten császároznak).
Boldog babavárást kívánok neked 🙂
Kedves Kérdező!
Hogy alakult a terhessèged? Láttak összenövéseket a műtétkor? Hogy vagy azóta?
Hasonló cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!