Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jár valamilyen utaló jellel,...

Jár valamilyen utaló jellel, ha nem lesz szívhang vagy nem fejlődik megfelelő ütemben?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek hét vége felé az első Uh-ra. Pont aznap kezdem a 9. hetet.

Borzasztóan el vagyok keseredve, hogy ennyi idő eltelt és fogalmamsincs mi van odabent, mivel semmilyen tünetem nincs! Mellbimbó érzékenységen kívül, meg néha napján nem kívánom az ételt reggel, ezen kívül semmi más nincs.

Azonban pont emiatt, hogy nulla tünetem van szörnyen félek, hogy ennyi idő eltelt és mi van ha nem lesz szívhang vagy ott sincs az embrió, akkor is kikaparják a petezsákot?

Már egy hónapja várom a hülye időpontot és engem ez felemészt.

2023. júl. 16. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint az 5nél. Kétszer is. Sajnos semmi jele nem volt. Egyszerűen csak megállt és a következő uh-n szembesültem vele. A másodiknál már rá voltam készülve. Most ismét babát várok, ugyanúgy vannak tüneteim, rettegve mentem még a 12.heti uh-ra is, ahol minden rendben volt. Aztán elkezdtem érezni és azóta megnyugodtam.

19. hetes km.

2023. júl. 16. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ui.: nagyon nehéz, de próbálj ne negatívan gondolkodni. Nem tudsz mást csinálni..., ha baj van, akkor sem. Megakadalyozni nem tudod. Én azzal vigasztaltam magam, hogy betegek lettek volna.

Szorítok, hogy minden rendben legyen! Valahogy bírd ki az uh-ig. Tudom, lassan megy ilyenkor az idő.

2023. júl. 16. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmentem 5 hetesen vérzéssel dokihoz. Rendben volt. Elmentem 6 hetesen, mert a doki a biztonság kedvéért visszahívott. Minden rendben volt. Elmentem 7 hetesen, mert eredetileg akkorra volt időpontom a magánhoz, és nem mondtam le. Minden rendben volt.

Elmentem 9 hetesen, mert volt egy fura érzésem, hogy egyedül maradtam, és még a kutyasem őrzött engem nonstop, mint addig.

Kiderült, hogy nem dobog már a szíve. Kb 3-4 nappal előtte állhatott le a méret alapján.

Minden terhestünetem megvolt, még a missed ab műtét után is. Ez 6 napja volt, és csak mostanra múltak el.

Azt megtanultam ebből, hogy teljesen mindegy, hogy hányszor mész, mikor mész, mert bármikor megtörténhet a baj és észre sem veszed.

Jobb inkább nem beleélni magad, és mem izgulni. Én most a másodikat vesztettem el, és nagyon kivagyok, mert nagyon beleéltem magam :(

2023. júl. 16. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi tünetem nem volt az első trimeszterben, néha érzékeny bimbókon kívül, na meg hulla fáradt voltam. :)

39. hkm🩵

2023. júl. 16. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
36 hetesen halt meg a babám, semmi tünet nem volt...Másnap mentem volna uh-ra.
2023. júl. 17. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!