Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet valami hüvelyfe...

Terhesen lehet valami hüvelyfertőtlenítőt használni?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam uszodában, ma meg tudtam,hogy terhes vagyok, lehet valami bajom? Illetve használhatok valami krémet, kúpot megelőzésnek?

Előre is köszönöm a választ!

2023. júl. 15. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Minek? Ha elkaptal valami fertőzést, akkor mint felnott nő és leendő felelős anya, elbattyogsz az orvoshoz és ő majd javasol valamit. Addig felesleges
2023. júl. 15. 14:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Oké értem, csak gondoltam van valami megelőzesre esetleg, nem igazan ajanljak terhesen az uszodákat.
2023. júl. 15. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Most erre mit mondjak? Csak eszedbe kellett volna jutnia tegnap uszoda előtt, hogy lehet hogy terhes vagy, nem?
2023. júl. 15. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodtan lehet terhesen uszodaba menni. Ne szaunàzz. Nem kell hüvelyfertőtlenìtő sem terhesen sem vàrandóssàg nèlkül. Ha összeszedsz valamit, azt cèlzottan kell kezelni.
2023. júl. 15. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Tilos a huvelyt barmivel is oblogetni, ez terhessegtol fuggetlen.

Nem kell semmit hasznalni, ne nyulj bele a huvelyfloraba addig, amig nem muszaj.

Habar errol elteroek a velemenyek, foleg az uszodat illetoen, de nekem speciel azt mondta az orvosom, hogy terhesen is mehetek oda is, nem csak termeszetes vizhez.

En vegulis nem mentem, de csak mert fogekonyabb lettem a fertozesekre, volt ketszer is gombam, egyszer hugyuti fertozesem, pedig terhesseg elott egyikkel se talalkoztam meg.

Viszont kesobb lettem erzekenyebb, nem a pozitiv tesztnel, kb 20 hetesen kezdodtek a gondok.

2023. júl. 15. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert uszodában voltál és terhes vagy, nem feltétlenül szükséges bármi is.

Kifejezetten ajánlják terhességben az úszást mint sportot, nagyon egészséges, megterhelés nélkül karbantart - persze legyen normál higiéné az uszodában. Mosakodj uszoda után rendesen, használj intim mosakodót.

2023. júl. 15. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. júl. 15. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

#1 ha nem vagy képben, inkább maradj csöndben.

Kérdező, kérdezd meg a patikában, mert van készítmény megelőzésre.

Nekem is mondta az orvos h van készítmény, amit lehet használni strand után.

Nem emlékszem melyik, mert én nem vagyok hál'istennek erre érzékeny, de a patikus meg tudja mondani.

2023. júl. 15. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak megelőzésre tejsavbaktériumos kúpok, pl. Gynophilus

Nekem ezt nőgyógyász ajánlotta fürdőzések után. Terhesen is használható!

2023. júl. 15. 18:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. júl. 15. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!