Terhesen lehet valami hüvelyfertőtlenítőt használni?
Tegnap voltam uszodában, ma meg tudtam,hogy terhes vagyok, lehet valami bajom? Illetve használhatok valami krémet, kúpot megelőzésnek?
Előre is köszönöm a választ!
Tilos a huvelyt barmivel is oblogetni, ez terhessegtol fuggetlen.
Nem kell semmit hasznalni, ne nyulj bele a huvelyfloraba addig, amig nem muszaj.
Habar errol elteroek a velemenyek, foleg az uszodat illetoen, de nekem speciel azt mondta az orvosom, hogy terhesen is mehetek oda is, nem csak termeszetes vizhez.
En vegulis nem mentem, de csak mert fogekonyabb lettem a fertozesekre, volt ketszer is gombam, egyszer hugyuti fertozesem, pedig terhesseg elott egyikkel se talalkoztam meg.
Viszont kesobb lettem erzekenyebb, nem a pozitiv tesztnel, kb 20 hetesen kezdodtek a gondok.
Azért, mert uszodában voltál és terhes vagy, nem feltétlenül szükséges bármi is.
Kifejezetten ajánlják terhességben az úszást mint sportot, nagyon egészséges, megterhelés nélkül karbantart - persze legyen normál higiéné az uszodában. Mosakodj uszoda után rendesen, használj intim mosakodót.
#1 ha nem vagy képben, inkább maradj csöndben.
Kérdező, kérdezd meg a patikában, mert van készítmény megelőzésre.
Nekem is mondta az orvos h van készítmény, amit lehet használni strand után.
Nem emlékszem melyik, mert én nem vagyok hál'istennek erre érzékeny, de a patikus meg tudja mondani.
Vannak megelőzésre tejsavbaktériumos kúpok, pl. Gynophilus
Nekem ezt nőgyógyász ajánlotta fürdőzések után. Terhesen is használható!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!