Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is fura, hogy...

Szerintetek is fura, hogy lefoglaltam egy fotózást úgy, hogy akkor 16 hetes leszek?

Figyelt kérdés
Ismerősöm szerint ciki úgy fotót készíteni, hogy még nem látszik igazán a pocak. Szüleimnek és nagyszüleimnek, valamint magunknak szeretnék kedveskedni egy fotósorozattal, mert most még eléj jól bírom magam, valamint a baba nemét is már tudjuk, így valamilyen formában azt is szeretném megjeleníteni a beharangozó képeken. Szerintetek gáz vagyok emiatt?

2023. júl. 13. 21:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%

Akkor készítettsz fotót magadról amikor akarsz.

Én nem feltétlen csinálnám 16hetesen..

Amikor mi csináltattunk olyan 28hetes voltam, nem óriás pocak de azért már bőven látszott. Én azt szántam "bejelentőnek". A nagyszülőknek meg szülőknek max a babáról készült uh képet adtam előtte.

2023. júl. 13. 22:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

16 hetesen nem is lesz meg hasad joforman,egy kis dudor max,semmi mas..

De ha te szeretnel igy fotozkodni,hajra.

2023. júl. 14. 06:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Általában kívülállók számára félidőtől szokott látszani a pocak terhesnek és nem csak jóllakottnak/puffadtnak, szóval maga a látvány nem feltétlenül fog önmagáért beszélni, csak ha aláírod, elmondod, vagy ha tipikusan odatartasz egy kiscipőt. Ettől még bármikor fotózkodhatsz persze, ahogy akár nem terhesen is.
2023. júl. 14. 06:36
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem a zöld pacsi tart életben, szóval számomra eleve a kismamafotózás egy baromság.
2023. júl. 14. 06:53
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

14 szerintem is az

Egyik gyerekemmel sem voltunk ilyenen.

Teljesen folosleges penzt kidobni azert,hogy levendula meg repce kozott hulye ruhakban mutogassam a hasam.

Itthon keszult minden honapban egy kep,sajat magam reszere.nosztalgiazasbol neha megnezem oket.de ennyi.

De ha masnak fontos,akkor fotozkodjon kedvere.

2023. júl. 14. 07:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Miért lenne. Én is voltam fotózáson nemterhesen is.

16hetesen kb semmi pocakod nem lesz, az tuti. De ahogy írod, nem is ez a célod. Akkor meg?!

Az meg, hogy meghal a baba..... istenem. Inkább nem minősitem kedves ismerősödet ezen hozzaszolása miatt

2023. júl. 14. 08:04
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor készíthet fotót bárki, nem terhesen is. Ez végül is sima fotózás lesz, akkor nem értem, mi evvel a baj.
2023. júl. 14. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 16 hetesen semmi sem látszódott, ezért az egy sima fotózás lett volna. Szerintem érdemes megvárni legalább a 25. hetet, 30 még jobb.
2023. júl. 14. 13:42
 19/23 A kérdező kommentje:
De továbbra is írom, hogy nem terhes fotózást akarok, hanem bejelentő fotózást...
2023. júl. 14. 13:44
 20/23 anonim ***** válasza:
70%
De ha nem fog latszodni a hasad akkor fogjak is erteni mit akarsz bejelenteni?
2023. júl. 14. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!