Mit használhatok lázcsillapításra?
Meg vagyok fázva egy kicsit. Az orrom folyik elég rendesem, meg a fejem zúg egy kicsit, a hőm 37,2. Ha esetleg belázasodnék (de nagyon remélem nem fogok) mit vehetek be? Rubophen és Algopiryn van itthon. Mekkora hőnél kell csillapítani a lázat?
16 hetes 5 napos kismama
Nekem az advil ultra vált be,szépen kiizzadod,ráadásul a vesemedence miatt lázasodtam be,ez annak volt köszönhető,hogy a baba úgy feküdt,hogy elzárta a húgycsövet visszaáramlott a pisi és ez bepangott,befertőződött,tehát nem azért mert felfáztam vagy valami,és azt szedheted is,fájdalomra is mert nem, tartalmaz olyan készítményt amit nem lenne szabad szedned.
üdv. 33hetess km
Az utolsó válaszoló vagyok,azt még elfelejtettem,hogy a terhesség alatt normális az állandó hőemelkedés,és én azt mondanám neked,hogy olyan 37.8-9 körül már érdemes csillapítani,mert a láz többet árt,mint egy lázcsillapító.
33h.km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!