29. héten nem látszik rajtam, hogy terhes vagyok, más is volt így?
Figyelt kérdés
29. héten vagyok, aki nem tudja, nem veszi észre, hogy babát várok. Minimális pocim van csak, amiről azt is hihetik, hogy csak jól bekajáltam😅 Barátnőmnek 15 hetesen volt ekkora. Más is volt így?2023. júl. 6. 09:30
11/16 anonim válasza:
Anyukám volt ilyen, nem akarták elhinni, hogy szülni jött. Egy M-es pólóban nem látszott semmi. Pedig 3 kg-os, egészséges babákat szült. Úgy tudom, hogy erős hasfallal lesz ilyen, mert inkább "befelé" nő a baba és jól elnyomja a belső szerveidet. Nekem nagyon gyenge a hasfalam, 30 hetes vagyok, akkora a hasam, mint egy óriás görögdinnye, el nem tudom képzelni, hova fog még nőni 2 hónap alatt. Nem baj, ha ekkora a pocid, legalább könnyebb együtt élni vele, nem nyúlik a bőröd, eléred a cipőfűződ, megvan az előnye. :) A baba csinál magának akkora helyet, ami kell neki.
12/16 anonim válasza:
Az elsö vagyok, 150 cm, teherbe 42 kilóval estem, 52-vel szültem - és tényleg alig látszott valami.
13/16 anonim válasza:
Amikor voltam az első uh-n,ott volt egy csajszi a vàróban,azthittem 3hónapos terhes max,erre mesélte hogy egy hónap múlva szül 🤷🏽♀️ lefaszultam. Na már most nekem nagyobb a hasam 18 hetesen,mint neki akkor
😂
14/16 anonim válasza:
Így voltam. Féltett is az orvosom, van-e elég magzatvíz. Nem értette, hol fér el a gyerek.
15/16 anonim válasza:
Rajtam sokáig egyik terhesség sem látszott, mindkettőnél végig a normál ruháimat hordtam, az elsőnél sokan, pl. munkahelyen csak 1-2 hónappal a kiírt időpont előtt vették észre az állapotomat, a másodiknál a szomszéd kérdezte, hogy melyik háznál van kicsi baba, mert mostanában csecsemősírást hall, mondtam, hogy nálunk. Meglepődött, hogy terhes voltam :D, pedig rendszeresen beszélünk. A környezetem szerint sem vagyok duci (terhesség előtt 175 cm, 66 ill. 64 kg), szóval még az sincs, hogy elbújt a baba a tartalékok mögé ;).
16/16 anonim válasza:
Az első lányommal 23 kilót híztam és szüléskor megkérdezték miatt probléma mert nem hitték el hogy 39 hetes terhes vagyok és szülni jöttem.
A másodikkal 8 kilót szedtem fel és ameddig nem ért be a dokim nem akarta az ügyeletes elhinni hogy nem ikrek 🙈🤣 igaz ő 4,5 kilóval született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!