Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kisfiú vagy kislány?

Szerintetek kisfiú vagy kislány?

Figyelt kérdés

nem hiszek a pocakról megmondásban, csak egy kis statisztika :)

[link]

2010. okt. 13. 14:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%

Fúj de bunkók vannak itt.

Remélem nem foglalkozol velük, kedves kérdező!!!

2010. okt. 13. 17:37
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

Ne foglalkozz senkivel Kedves Kérdező!

Van ilyen pocak, olyan pocak, mind egy csodát rejt, és ez a lényeg:-)

Egyébként nagyon bátor vagy, de nem azért mert a pocakodat mutogatod(ami egyáltalán nem csúnya), hanem mert arccal vállaltad a képet, és egy-két kismama ezért is kötött így beléd.

Jó babázást Neked!Nekem is van egy egy éves kisfiam:-)

2010. okt. 13. 18:01
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért örülök, hogy így (a többség dönt elv alapon), bebizonyosodott, hogy mégsem én gondoltam rosszul. Hogy igenis, lehetek büszke a pocakomra. Rosszul feküdt a kislányom, valószínűleg ezért volt nagy, és ezért repedt meg. Amúgy 98 cm-ig egy repedés sem volt rajta. De mind1, én így is imádtam :) Az meg, hogy az arcom is a képen van... hát nem voltam már akkor a toppon, szóval nem voltam valami szép, de én akkor is büszkén viseltem, miért tagadnám, hogy az enyém :) Mindenkinek nagyon jó babázást kívánok, és tényleg nagyon köszönöm, hogy mellém álltatok ebben a szomorú "vitában"!
2010. okt. 13. 18:14
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

Szia szerintem nem csunya a pocakod egyáltalán ,sőtt nagyon szép és óriási,az hogy repedt meg csíkos is lett utána az kit érdekel?Van egy gyönyörű babád és csak ez számít nem ?

Én fiúra tippeltem volna !Minden jót szia!

2010. okt. 13. 21:59
 25/27 A kérdező kommentje:

Igen, inkább fiút mondott mindenki, ezért tettem fel a kérdést, csak úgy kíváncsiságból :)

Utolsó válaszolónak köszönjük az értelmes hozzászólást ;)

2010. okt. 14. 10:35
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

Hát Tamara!!!! ezt nem gondoltam volna,h ilyen kérdésre ilyeneket válaszolnak.... de hát nem lehetünk egyformák, azok akik úúgy válaszoltak le is írhatnák magukat!!!!! hisz a terhesség a világ legcsodálatosabb, és legelképesztőbb dolga!!!! és nem lehet olyat mondani h csúnya vmi!!!!

ugyanúgy, mint babára sem lehet azt mondani h csúnya, hisz mind gyönyörű!!!! mert belőlünk vannak.

na mind1. én felhúztam magam! Tamara ne foglalkozz ilyen BUTA nőkkel, semmibe kell őket venni!!!!

menj farmozni :) az lenyugtat :) én is!

2010. okt. 14. 10:44
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi Anett :) Levezettem a feszültséget egy kis vásárlással :D A farmom meg megy mint állat :D
2010. okt. 14. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!