Szerintetek kisfiú vagy kislány?
Fúj de bunkók vannak itt.
Remélem nem foglalkozol velük, kedves kérdező!!!
Ne foglalkozz senkivel Kedves Kérdező!
Van ilyen pocak, olyan pocak, mind egy csodát rejt, és ez a lényeg:-)
Egyébként nagyon bátor vagy, de nem azért mert a pocakodat mutogatod(ami egyáltalán nem csúnya), hanem mert arccal vállaltad a képet, és egy-két kismama ezért is kötött így beléd.
Jó babázást Neked!Nekem is van egy egy éves kisfiam:-)
Szia szerintem nem csunya a pocakod egyáltalán ,sőtt nagyon szép és óriási,az hogy repedt meg csíkos is lett utána az kit érdekel?Van egy gyönyörű babád és csak ez számít nem ?
Én fiúra tippeltem volna !Minden jót szia!
Igen, inkább fiút mondott mindenki, ezért tettem fel a kérdést, csak úgy kíváncsiságból :)
Utolsó válaszolónak köszönjük az értelmes hozzászólást ;)
Hát Tamara!!!! ezt nem gondoltam volna,h ilyen kérdésre ilyeneket válaszolnak.... de hát nem lehetünk egyformák, azok akik úúgy válaszoltak le is írhatnák magukat!!!!! hisz a terhesség a világ legcsodálatosabb, és legelképesztőbb dolga!!!! és nem lehet olyat mondani h csúnya vmi!!!!
ugyanúgy, mint babára sem lehet azt mondani h csúnya, hisz mind gyönyörű!!!! mert belőlünk vannak.
na mind1. én felhúztam magam! Tamara ne foglalkozz ilyen BUTA nőkkel, semmibe kell őket venni!!!!
menj farmozni :) az lenyugtat :) én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!