Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kisfiú vagy kislány?

Szerintetek kisfiú vagy kislány?

Figyelt kérdés

nem hiszek a pocakról megmondásban, csak egy kis statisztika :)

[link]

2010. okt. 13. 14:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%
14:38-as vagyok. Ne haragudj, nem akartalak igy megbántani, de tényleg nem mutogattam volna igy mindenkinek, mert szinte akkora, hogy már rémisztő, és elég csúnyán becsikosodott, nemtom, én is intim dolognak tartom, épp ezért én sem mutogattam. Most mondhatod, hogy elég sokan mutogatják, de ők vagy ruhában, pont azért, mert esztétikailag nem valami szép, vagy ruha nélkül, de azok a pocakok általában nem ilyen rendellenesen nagyok és ilyen repedtek. Ez nem a nagyközönségre tartozik, és ezzel nem akarlak bántani, bármennyire is úgy tünik. Csak a véleményemet mondtam el.
2010. okt. 13. 14:55
 12/27 anonim ***** válasza:
35%

Én fiúra tippeltem volna!:)

És NE legyen rossz kedved,azért mert van olyan Se..FEJ anyuka,aki azt tudja mondani,hogy egy kismama pocak csúnya!!:(((

Nem mindenkinek lehet tükörsima a bőre,főleg nem ilyen oriás pocakkal!!:)

És szerintem NEM csúnya,legyél rá büszke,és ne foglalkozz itt ezekkel a hülyékkel!

Komolyan mondom nem vagytok normálisak,hogy ilyet tudtatok irni!Mindenkit lepontozok,az tuti!!!!!!;)

Amugy megszületett már!?

2010. okt. 13. 14:56
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Nekem is nagy pocakom volt és repedt is rendesen,de imádtam és büszke voltam rá.

Kedves Kérdező,ne hagyd magad!

27 hónapos a fiam a csíkok már szinte alig látszanak.

Sok boldogságot!

2010. okt. 13. 14:59
 14/27 anonim ***** válasza:
42%

Ugyan ne foglalkozz a bántó hozzászólókkal, tudod ha az ember beír egy fórumra akkor kap hideget és meleget is.

Egy áldott állapotban lévő anyuka pedig SOHA NEM CSÚNYA!

Sok boldogságot a kislányotokhoz!

Üdv

23 hetes km

2010. okt. 13. 15:08
 15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat :) Igazatok van, számíthattam volna rá, hogy lesz olyan, aki nem jót ír. Csak azért nem számítottam rá, mert nem az volt a kérdés, hogy szép-e a pocakom. Na mind1, imádtam, jó volt, és most a fél éves kislányomat is imádom, és gyönyörű :) A csíkok meg már nekem is alig látszanak :) Szóval mégegyszer nagyon köszönöm, hogy ilyen arik voltatok! :)
2010. okt. 13. 15:14
 16/27 anonim ***** válasza:
10%

Én voltam az első "s..gfej". Nekem is csúnya repedt volt a hasam, épp ezért nem mutogattam. És valóban nincs csúnya kismama ruhában. Ha te is ilyent teszel fel, valószínűleg nem kaptál volna ilyen választ. Ez annyira intim fotó, hogy nem tartozik senkire a szúk családodon kívül. És igen,sokan tettek már fel csupasz pocakfotót, de azok esztétikusabbak voltak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Bocsi, a szókimondásomért, ilyen vagyok.

2010. okt. 13. 15:21
 17/27 A kérdező kommentje:
esztétikus.... kinek mi!
2010. okt. 13. 15:27
 18/27 A kérdező kommentje:

Akkor ilyet ér?

[link]

Na de mind1 is, nincs már kedvem azt "hallgatni", hogy micsoda egy bunkó vagyok, hogy büszke vagyok a gusztustalan pocakomra. Még a végén én leszek az illetlen...

2010. okt. 13. 15:32
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

Szégyellném magam azon nők helyében akik egy anyukának ilyen bántó szavakat írnak.

1. A terhesség megviseli a női testet kinek így kinek úgy. Sajnos vannak anyukák akiknek nagyon megreped a bőre nem tehetnek rólam mert én pl. a terhességem eleje óta kenegettem mégis olyan vagyok mint egy csüngőhasú zebra! Eléggé szomorú vagyok miatta!!!!! És gondolom a kedves kérdezőnek is rossz érzés. És pont nekünk nőknek nem kellene ilyen véleményt írni, hogy ne mutogassa mert akármilyen!!! Annak a válaszolónak aki ilyen bántó szavakat írt annak inkább nem kellett volna kommentelnie... szerintem ő maga is tudja hogy g.e.c.i.-ség volt a részéről!!!!

Kedves kérdező! Én is sorstárs vagyok, nekem is sokat a repedt a hasam, de ettől függetlenül én is nagyon szerettem a pocakomat!! Habár én nem készítettem róla képeket, de ettől függetlenül ne vegye el a kedvedet és a büszkeségedet az ilyen h.ü.l.y.e ember véleménye.

2010. okt. 13. 15:58
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

Eszméletlen milyen csucsos nagy hasad volt:) nem gondoltam volna hogy làny! Nálad tényleg nem jött be a pocak alapján megmondàs hogy fiú-e vsgy lány!

Szerintem meg jó ez a kèp, nincs vele semmi gondd! Én azokat nem szeretem, ahol tükörbe fènyképezi magát valaki!

Nekem csak fehérneműs kèpeim vannak terhesen, èn nem szégyeltem, mindenkinek elküldtem! Én is büszke voltam a pocakomra, fehérneműben is annyit lát belőlem más mint bikiniben, szerintem nincs benne semmi kivetni való!

Ez olyan dolog hogy ne mutogassd itt, hogy van aki nyilvánosan is megszoptatja a babáját, van aki rissz szemmel nèzi, van aki pedig becsüli az olyan anyukát! Én míg meg nem szültem senkinek meg nem mutattam volna a mellem, bezzeg mikor szoptattam bárhol elővettem és megszoptattam a lànyom!

2010. okt. 13. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!