Szerintetek kisfiú vagy kislány?
Én fiúra tippeltem volna!:)
És NE legyen rossz kedved,azért mert van olyan Se..FEJ anyuka,aki azt tudja mondani,hogy egy kismama pocak csúnya!!:(((
Nem mindenkinek lehet tükörsima a bőre,főleg nem ilyen oriás pocakkal!!:)
És szerintem NEM csúnya,legyél rá büszke,és ne foglalkozz itt ezekkel a hülyékkel!
Komolyan mondom nem vagytok normálisak,hogy ilyet tudtatok irni!Mindenkit lepontozok,az tuti!!!!!!;)
Amugy megszületett már!?
Szia!
Nekem is nagy pocakom volt és repedt is rendesen,de imádtam és büszke voltam rá.
Kedves Kérdező,ne hagyd magad!
27 hónapos a fiam a csíkok már szinte alig látszanak.
Sok boldogságot!
Ugyan ne foglalkozz a bántó hozzászólókkal, tudod ha az ember beír egy fórumra akkor kap hideget és meleget is.
Egy áldott állapotban lévő anyuka pedig SOHA NEM CSÚNYA!
Sok boldogságot a kislányotokhoz!
Üdv
23 hetes km
Én voltam az első "s..gfej". Nekem is csúnya repedt volt a hasam, épp ezért nem mutogattam. És valóban nincs csúnya kismama ruhában. Ha te is ilyent teszel fel, valószínűleg nem kaptál volna ilyen választ. Ez annyira intim fotó, hogy nem tartozik senkire a szúk családodon kívül. És igen,sokan tettek már fel csupasz pocakfotót, de azok esztétikusabbak voltak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Bocsi, a szókimondásomért, ilyen vagyok.
Akkor ilyet ér?
Na de mind1 is, nincs már kedvem azt "hallgatni", hogy micsoda egy bunkó vagyok, hogy büszke vagyok a gusztustalan pocakomra. Még a végén én leszek az illetlen...
Szégyellném magam azon nők helyében akik egy anyukának ilyen bántó szavakat írnak.
1. A terhesség megviseli a női testet kinek így kinek úgy. Sajnos vannak anyukák akiknek nagyon megreped a bőre nem tehetnek rólam mert én pl. a terhességem eleje óta kenegettem mégis olyan vagyok mint egy csüngőhasú zebra! Eléggé szomorú vagyok miatta!!!!! És gondolom a kedves kérdezőnek is rossz érzés. És pont nekünk nőknek nem kellene ilyen véleményt írni, hogy ne mutogassa mert akármilyen!!! Annak a válaszolónak aki ilyen bántó szavakat írt annak inkább nem kellett volna kommentelnie... szerintem ő maga is tudja hogy g.e.c.i.-ség volt a részéről!!!!
Kedves kérdező! Én is sorstárs vagyok, nekem is sokat a repedt a hasam, de ettől függetlenül én is nagyon szerettem a pocakomat!! Habár én nem készítettem róla képeket, de ettől függetlenül ne vegye el a kedvedet és a büszkeségedet az ilyen h.ü.l.y.e ember véleménye.
Eszméletlen milyen csucsos nagy hasad volt:) nem gondoltam volna hogy làny! Nálad tényleg nem jött be a pocak alapján megmondàs hogy fiú-e vsgy lány!
Szerintem meg jó ez a kèp, nincs vele semmi gondd! Én azokat nem szeretem, ahol tükörbe fènyképezi magát valaki!
Nekem csak fehérneműs kèpeim vannak terhesen, èn nem szégyeltem, mindenkinek elküldtem! Én is büszke voltam a pocakomra, fehérneműben is annyit lát belőlem más mint bikiniben, szerintem nincs benne semmi kivetni való!
Ez olyan dolog hogy ne mutogassd itt, hogy van aki nyilvánosan is megszoptatja a babáját, van aki rissz szemmel nèzi, van aki pedig becsüli az olyan anyukát! Én míg meg nem szültem senkinek meg nem mutattam volna a mellem, bezzeg mikor szoptattam bárhol elővettem és megszoptattam a lànyom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!