Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség egyenesen arányos a...

Terhesség egyenesen arányos a hízással is ?

Figyelt kérdés

Még nem szültem, viszont egyszer majd szeretnék gyereket, és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a terhesség során mindenki szed -e fel plusz kilókat?

Létezik olyan, hogy valaki megszül és nem vagy csak nagyon kis mértékben (+5kg) hízok?

Terhességnél többet eszik az ember ? Szóval megnő az étvágy?

Bocsánat ha bugyuta a kérdésem 😀

2023. júl. 5. 00:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, most voltam 15 hetes, ez nem az a fajta vizesedés, nekem alkati hajlamom van rá sajnos (apai örökség, nem túlsúly miatt, elég vékony vagyok), nyaranta rendszeresen feszül a lábszáram, főleg ha nem tudok edzeni... most így hogy minden összejön, jobban ki is jön :/ Vérnyomásom teljesen jó.
2023. júl. 5. 11:10
 22/25 anonim ***** válasza:

17+21: sajnálom, polcold fel sokat az talán segít.

Jó babavárást! :)

(18: voltam)

2023. júl. 5. 11:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Dehogy! Hizasra hajlamos vagyok. 53 kg voltam,amikor terhes lettem és 59,5 kg,mikor szültem. Itthon 52 kg. Vigyaztam, tornaztam.
2023. júl. 11. 20:18
 24/25 anonim ***** válasza:
A cici méretét is cáfolnám. Amikor 20 kilótól szabadultam meg, mellenként kb 2 kg ment le. Terhesség során egyáltalán nem nőttek a melleim és amikor tejem volt, akkor sem volt sokkal nagyobb. A szoptatás befejezése után visszatért az eredeti méret. Én azt mondanám, hogy tudatosan nem lesz plussz kiló a nőn.
2023. júl. 11. 21:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem terhesség függő is. Ha úgy jársz hogy veszélyeztetett terhes vagy végig hányod az egészet ha felkelsz elájulsz nem fogsz se edzeni se válogatni ami bent marad az bent marad. Ott sajnos kifekvés van nagyrészt vagy veszélyezteted a te és a magzatod testi éppségét. (Én egész terhesség alatt ájuldoztam, nem tudtam sokat mozogni, csak a hamburger maradt meg vagy a gofri).

Na meg az sem mindegy honnan indulsz pl ha korosan sovany van nyilvan fogsz hizni de a hizasoddal normal testsulyba kerulsz magyarul nem elhizol.

2023. júl. 11. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!