Terhesség egyenesen arányos a hízással is ?
Még nem szültem, viszont egyszer majd szeretnék gyereket, és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a terhesség során mindenki szed -e fel plusz kilókat?
Létezik olyan, hogy valaki megszül és nem vagy csak nagyon kis mértékben (+5kg) hízok?
Terhességnél többet eszik az ember ? Szóval megnő az étvágy?
Bocsánat ha bugyuta a kérdésem 😀
17+21: sajnálom, polcold fel sokat az talán segít.
Jó babavárást! :)
(18: voltam)
Szerintem terhesség függő is. Ha úgy jársz hogy veszélyeztetett terhes vagy végig hányod az egészet ha felkelsz elájulsz nem fogsz se edzeni se válogatni ami bent marad az bent marad. Ott sajnos kifekvés van nagyrészt vagy veszélyezteted a te és a magzatod testi éppségét. (Én egész terhesség alatt ájuldoztam, nem tudtam sokat mozogni, csak a hamburger maradt meg vagy a gofri).
Na meg az sem mindegy honnan indulsz pl ha korosan sovany van nyilvan fogsz hizni de a hizasoddal normal testsulyba kerulsz magyarul nem elhizol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!