Pozitív kombinált teszt! (Bővebben lent. ) Tapasztalat?
Ma voltam uh-n, megkaptam a pozitív leletet 1:100.Teljesen kivagyok.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vérvétel előtt bevéreztem, a terhességi kor is necces (mindenki mást mond).Mindenképpen amnio-vagy amit majd javasolnak.Valakinek lett ilyen helyzet után jó eredménye?
Hogyan történt?
Nekem 1:93-hoz lett.A terhességem hasonló a tiedhez.Vérezgetek,rossz laboreredmények,a terhességi hetek elszámolásai.
Én is megcsináltattam a magzatvíz vételt és hidd el nem fájt.Az eredmény jó lett,teljesen egészséges a kisfiam.Azóta nyugodtabb vagyok,megérte megcsináltatni!
25hkm
Saját orvosod van?Bár én ezek után már nem is tudom...
Mindenképpen szeretnék amniot, mert nem tudom az mennyire biztos, de szeretnék bizonyosságot.Nem is igazán a vizsgálattól félek, hanem már ezek után az eredménytől.Már mindentől félek.Valahogy kiirtódott belőlem a bizalom-pedig "jó" "beteg" vagyok, kibírok sok mindent, de most alapjaiban rendült meg a bizalmam.Képes lett volna elküldeni 2 hét múlva afp-re, mikor már majdnem 18 hetes terhes leszek (2 nap híján).Az milyen értéket hozna ki?El tudom képzelni...Meg ez az egész...várjak 2 hetet az afp-re, majd annak az eredményére, és majd utánna menjek genetikára, máshová, mert ott ők jók.Ez milyen már.És ennél az orvosnál szültem a lányomat, elégedett voltam, persze problémamentes terhesség...hát azért csalódtam.
4 hetet kellett várni az eredményre ami borzalmas volt,nem kívánom senkinek!De megérte,mert látod egészséges a kisfiam és így nem kell a szülésig izgulnom.Igen nekem fogadott orvosom van,de pont nem volt amikor kiderült,hogy mennem kell.Fogtam magam és elmentem 4D-re,ott mondták,hogy minden rendben de biztosat csak a magzatvíz vizsgálat ad.
Viszont én már akkor betöltöttem a 18. hetet és sürgősséggel megcsinálták.Én azt tanácsolom,hogy ha rászánod magad akkor ne halaszd az időt,menj minél hamarabb.Biztosan nem lesz semmi baj :)Nagyon szorítok érted,hisz tudom min mész keresztül.
Minden jót!!!!!
Nincs mit,nagyon szívesen.Uh-n elméletileg megtudják mondani a baba méretéből a korát,nekem minden alkalommal mondja az orvos és mindig jól jön ki.Eleinte nekem azért nem volt biztos,mert menstruáltam pedig terhes voltam és ez teljesen bekavarta őket.
Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen és várom az eredményed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!