Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet kezdeni a kézbe...

Mit lehet kezdeni a kézbe kisugárzó éjszakai fájdalommal?

Figyelt kérdés

Hetek óta elkezdtek fájni a csuklóízületeim, főleg éjjel. Reggelente arra ébredtem, hogy még sokáig "be van rozsdásodva". Ez mára sokkal elviselhetetlenebb, éjjel 3 alkalommal is felébredek arra, hogy őrült fájdalom hasít az egész kézfejembe, az ujjaim és az alkarom is kap belőle. Reuma krémmel kenem, jobb ötletem nincs, persze nem használ. Nappal enyhül, de végig érzékeny marad. Mit tehetnék? Nem bírom így ki szülésig!

25 hetes km

2010. okt. 13. 08:23
 1/3 anonim válasza:

Szia!

A reuma elleni krémet én hagynám...

inkább olvasd el ezt:

[link]

nem állítom, hogy Neked ez a bajod,de lehet.

Aztán ha úgy érzed hogy lehet hogy ez van, akkor irány az orvos.

2010. okt. 21. 08:04
 2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kérdezd meg az orvosodat róla, de véleményem szerint a masszázs is jó hatású lehet.
2010. okt. 21. 18:57
 3/3 anonim válasza:

Amúgy meg nem kell mindjárt valami nagyon komoly dologra gondolni! Terhesség alatt sok minden előfordul, ami máskor nem szokott. Nekem pl. állandóan égett a gyomrom, ami se előtte, se azóta nem fordul/fordult elő!

A helyedben mindenképpen tanácsot kérnék az orvosomtól.

2010. okt. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!