Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jelenthet babát?

Ez jelenthet babát?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 10 nappal bő vizes folyást tapasztaltam,hányingerrel (hányással is),valamint forog velem a szoba,szinte egész nap,ha nem kapok be valamit enni. Sűrű pisilési ingereim 3 napig voltak,ma még nem tapasztaltam. Párommal kétszer is együtt voltunk,mikor pé-m volt. 6 napom van a (nem) vártig. Valamint,nagyon fáradékonynak érzem magam. Szerintetek? Nem akarom beleélni magam semmibe,csak kíváncsi vagyok.

2023. jún. 29. 11:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kedves #10 /Nenszy/ ! Megkérdezhetem,hogy milyen tesztet használtál?

Nekem a ciciken valami pöttyöcskék jelentek meg,valamint látszódnak a kék erek is. Nem tudom..én is reménykedem benne,de ha nem sikerült,akkor sem bánkódom.

Nektek pedig jó egészséget és sok boldog perceket kívánok. 🤗🤗

2023. jún. 29. 12:31
 12/25 valakivagyvalami ***** válasza:
50%

Milyen pöttyök. Kidudorodnak? Lehet Montgomery-mirigyek. Terhesség alatt nekem is egy csomó megjelent előtte nem láttam,vagy csak nem figyeltem. A kék ér is jó jel. Én x-epil tesztet csinaltam. Akkor nem voltam jártas a témában első hónapban összejött a baba nem is tudtam hogy vannak különböző érzékenységű tesztek.:)

Én nagyon szorítok neked,de ha esetleg mégsem jött most össze akkor annak oka van. Bár ne így legyen. Remelem bábás vagy!❤️

2023. jún. 29. 12:38
 13/25 A kérdező kommentje:

12:38

Igen,ilyen kis kidudorodások,de inkább a ball mellemen van több. Holnap reggel szeretnék tesztelni,csak hát félek hogy negatív lesz,mert azért érzem a "meg akar jönni" érzést.

Kedves vagy,köszönöm!! ❤

2023. jún. 29. 12:49
 14/25 valakivagyvalami ***** válasza:
36%
Jajj meg azt elfelejtettem hogy nekem akkor a nem várt előtt elkezdett a fejem rugyezni😂 csunya volt az arcborom elég sokáig. Aztán abba maradt de a terhesség végére megint.
2023. jún. 29. 13:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem viszonylag normális,de kissé száraz az arcbőröm. Pedig ilyenkor már nekem is mindenfelé pattanásaim vannak,amivel csak a szenvedés van😆 De mindenkinél más. Most adtatok egy kis reményt nekem. Izgatottan várok..🤭
2023. jún. 29. 13:28
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

Menstruáció előtt 5 nappal miért akarsz tesztelni? Elképesztően korai. Van akinek még a nemvárt napján is csak nagyon halvány. Szerintem tök felesleges magadat ennyire bestresszeltetni. Ha ott van, ott lesz a nemvárt után is, ha nincs ott akkor meg hiába szeretnéd nagyon úgyis negatív lesz a teszt.

Én mindkét várandósságnál 5-6 napot vártam a nemvárt után a tesztelésig. Szerintem menzesz napja előtt teljesen felesleges.

2023. jún. 29. 17:23
 17/25 valakivagyvalami ***** válasza:
36%
14 vagyok. Nem értem miért kellett lepontozni!🙂
2023. jún. 29. 18:48
 18/25 anonim ***** válasza:
82%

10 nappal mensi előtt biztos, hogy nincsenek terhességi tünetek. Amiket leírtál, mind lehet PMS tünet.

6 nappal a nemvárt előtt sincs, hiszen akkor még a beágyazódás épp zajlik. Nem termelődik annyi hcg, hogy tüneteket okozzon.

Mindettől fgtlenül lehetsz terhes is persze.

2023. jún. 30. 20:46
 19/25 valakivagyvalami ***** válasza:
Mi újság veled kedves kérdező?
2023. júl. 2. 00:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es.

Teszteltem másnap (06.30),de persze negatív lett,amire számítottam is. Azóta a szédülés elmúlt,a hányinger és étvágytalanság megmaradt. Gyomorsav az egekben és fáradt vagyok,valamint hüvelyszárazság is van,folytonos hasfeszüléssel. Most várok egy kicsit. Van még 3 napom a nem vártig.

2023. júl. 2. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!