Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltál a pozitív teszt...

Mit csináltál a pozitív teszt után?

Figyelt kérdés
Hogyan telt a napod többi része? Milyen érzelmek kavarogtak benned?
2023. jún. 28. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Lesokkolódtam. Terveztük, és elsőre sikerült. De nem tudtam örülni neki, nagyon óvatos voltam az örömködéssel, végig volt bennem egy ellenérzés, vagy nem tudom minek nevezzem.

A 7.héten el is ment, mert rossz helyre ágyazódott be :(

A másodiknál, 3 hónappal később meg örültem, elkezdtem tervezgetni hogy rendezzük át a szobát, vajon hogy fog kinézni, kisfiú lesz-e vagy kislány, egy csepp aggodalom nem volt bennem.

Kisfiú lett, egy pici 20 hetes huncutságcsomag :)

2023. jún. 28. 12:17
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Beteget jelentettem a munkahelyen, és kikíráltam magam sok pihenéssel és folyadékkal.
2023. jún. 28. 12:28
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Rohantam abortuszra
2023. jún. 28. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen vegyes èrzelmek, mert a párommal akkor távkapcsolatban èltünk. Ő külföldön dolgozott. Mivel havonta 2x találkoztunk olyan nagy esèlyt nem adtam a teherbe esèsnek.

Felesleges volt az aggodalmam, mert mikor megtudta, haza is költözött.🥰

2023. jún. 28. 12:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Kétségbeestem.

#13 véletlenül pontoztalak le, bocsi.

2023. jún. 28. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél egyből felébresztettem a férjem, és a kómás orra alá dugtam a tesztet. Utána a nap további részére nem emlékszem, már viszonylag régen volt, de tudom, hogy szombati nap volt, szándékosan nem akartam hétköznap tesztelni, mert nem tudtam volna a munkára koncentrálni :D

Másodiknál elmentem a naggyal még játszóterezni, utána családi buli volt aznap és este utaztunk külföldre. Azért is teszteltem, még lett volna pár napom a mensiig, de barátokkal mentünk, benne volt az ivászat a pakliban, tudni akartam, mennyire lehetek bátor. Meglepődtem, hogy semennyire :D

Alapvetően boldog voltam mindkét teszt után, de azért eléggé féltem is és kicsit elbizonytalanodtam, hogy biztos ezt akartam-e? Most már itt van mindkét gyerek, 3 éves és 7 hónapos, a bizonytalanság elmúlt, de azért a kérdés (hogy biztos ezt akartam-e) néha felmerül :D

17/24 anonim ***** válasza:
#9 Miért?
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Elmentem és vettem még pár tesztet..olyan rég próbálkoztunk,hogy nem hittem el..csináltam 5 tesztet

A második babánál a kisfiamról készígettem.egy képet miszerint nagytesó.lesz és így vártam haza a páromat.

2023. jún. 28. 13:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél én is elmentem dolgozni, másodiknál meg szaladgáltam tovább a nagyobbik után.

Én egyik terhességi teszt láttán sem estem olyan katarzisba, mint azt itt sokan leírják

Mind a 2 tervezett volt. Az első egyből összejött, a másodikra 1 évet vártunk (közben volt egy vetélésem).

2023. jún. 28. 14:09
 20/24 anonim ***** válasza:
64%
Visszafeküdtem aludni. Prioritások :)
2023. jún. 28. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!