Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltál a pozitív teszt...

Mit csináltál a pozitív teszt után?

Figyelt kérdés
Hogyan telt a napod többi része? Milyen érzelmek kavarogtak benned?
2023. jún. 28. 11:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Sokkban meredtem magam elé
2023. jún. 28. 11:13
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Levizgáztam elektrotechnikából meg matematikából.
2023. jún. 28. 11:20
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

Elsirtam magam, másfél év próbálkozás és egy missed ab után... Nagyon meglepett, mert pont azért csináltam a tesztet, hogy lezárjam fejben a próbálkozós idoszakot egy időre... Utána gyorsan írtam emailt a dokinak, aki írt fel utrogestant.

Aztan elmentem dolgozni. Egész nap izgatott voltam, vártam, mikor leszünk otthon és mondhatom el a férjemnek.

Ugyanakkor féltem is beleelni magam...

Pár nap és egy éves lesz már a kis prücsök ☺️

2023. jún. 28. 11:22
 4/24 anonim ***** válasza:
80%

Egy munka utáni délutánon csináltam meg a tesztet, rögtön erős pozitív lett, napok óta késett, de akkor már majdnem 1 éve próbálkoztunk és többször is előfordult, hogy 2-3 napot késett, de akkor jött egy sugallat, hogy csak meg kéne csinálni a tesztet.

Nagyon boldog voltam, a férjem csak később ért haza a munkából, így rögtön elmentem a boltba, vettem azért még egy tesztet, ami digitális volt, és mellé egy kis cumit.

Amikor hazaértem megcsináltam a másik tesztet is, rá 10 percre ért haza a férjem, amikor átöltözött rögtön a kezébe nyomtam a kis cumit, és csak nézett rám, hogy ez mi? Aztán a kezébe adtam a teszteket, és mindketten elsírtuk magunkat örömünkben, hogy végre úton van a kis manónk, és rögtön számolgatni kezdtük, hogy mikor fog megszületni, és róla beszéltünk egész este :)

2023. jún. 28. 11:26
 5/24 anonim ***** válasza:
77%

Elso utan el sem hittem,boldog voltam,egesz nap vigyorogtam.

Utana het evvel a kovetkezonel egesz nap enekeltem,olelgettem a ferjemet es a lanyomat.sajnos hiaba orultem,missed ab lett.

A harmadiknal ket honap mulva rettegtem,hogy semmi baj ne legyen,persze ovatosan orultem de bennem volt a félsz

2023. jún. 28. 11:29
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Az elsőnél sírtam,hogy nem lehet és vagy 10 tesztet is megcsináltam,majd aggódva szótlanul ültünk a Párommal az ágyon..főiskolások voltunm cseppet lesokkolt.. a másodiknál már a Párom nyakába ugrottam annyira örültünk, a 3.nál megijedtem de közben nagyon boldog voltam, úgy is éreztem,hogy terhes vagyok de úgy hireteln kavarogtak az erzések.
2023. jún. 28. 11:32
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
Elsőnél a teszt után elmentem dolgozni (két évet vártunk rá), másodiknál szaladgáltam a 15 hónaposom után.
2023. jún. 28. 11:37
 8/24 anonim ***** válasza:
84%

Elsőnél fél órán át sokk/öröm úgy kb egyszerre. (2. Hónapban összejött, egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen gyorsan.) Aztán próbáltam nem elmondani azonnal a férjemnek, mert meg akartam adni a módját. Aznap kicsit valamin összekaptunk, tényleg semmiség, de majdnem a fejéhez vágtam a tesztet, úgyhogy kicsit azért rátett a hangulatomra. Másnap újabb teszt, aztán már csak öröm.

2.nál úgy 1 hét kellett hozzá, hogy feldolgozzam az infót, aznap gondolkodni se bírtam, 8hónapos volt az első, mikor pozitív lett. Se menses, szoptattam is, azon gondolkodtam hány hetes lehetek egyáltalán, meg a férjemet kellett visszafogni, hogy ne hívjon már fel azonnal mindenkit, csak doki után. (Terveztük a tesót, kis korkülönbséggel, azért nem védekeztünk, csak nem számítottam rá még.) Onnantól vele is csak öröm, tervezgetés.

2023. jún. 28. 11:44
 9/24 anonim ***** válasza:
25%
Pontozzatok csak le..
2023. jún. 28. 11:47
 10/24 anonim ***** válasza:
77%

Bementem dolgozni.

Persze nem igazán tudtam a munkára koncentrálni. Egyszerre voltam nagyon boldog és egyszerre féltem. Ugyan is volt már korábban két vetélésem és több, sikertelen lombikom. De szerencsére azóta is minden rendben, 35 hetes terhes vagyok. 🥰

2023. jún. 28. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!