Megfelelő, ha csak 8-9. héten megyek először orvoshoz?
Sziasztok.
Nagyon szépen kérem a véleményeteket!
Tegnap derült ki a terhességem 33. ciklus napomon vagyok.
A tesztem 3+ hetet ír.
Gyógyszertárban voltam ő szerinte 4-5. hétben vagyok most, vettem gravida vitamint azt addigis szedem.
3 rokonom is szült egy rendes orvosnál, így felhívtam, hogy szeretnék hozzájárni azonban csak július 20.-ára kaptam időpontot. Akkor màr azonban 8-9 hetes leszek.
Érdemes hamarabb elmenni terhesmegállapításra esetleg itteni nőgyógyászhoz vagy akkor a magándoki gondolom kiakad vagy furcsán jön ki.
Ki mikor volt?
Izgulok, mert mindenhol olvasom, hogy ilyenkor még bàrmi lehet sajna. :)
Köszönöm szépen nektek előre is, ha válaszoltok!!! :)
#21 Évek óta kezelés alatt állok, volt sajnos két vetélésem is. Az ország egyik legelismertebb endokrinológusához járok, ő kérte, hogy jelezzek azonnal, ha pozitív a teszt, majd az ő utasítására mentem egy korai ultrahangra. Úgy gondolom, hogy a gyakorin kommentelgetők tudása nem hasonlítható össze egy szakemberével. ;) Csak hogy mindenki értse: igazolni kellett minél előbb, hogy méhen belül van, illetve béta-Hcg-vel figyelni, hogy megfelelő-e a növekedés. Hormonokat is néztek. Több betegséggel küzdök, tehát nem mindegy, hogy milyen dózisú gyógyszereket kapok. Ennyire egyszerű a magyarázat. Vannak esetek, amikor indokolt, hogy minél előbb kiderüljön, mi zajlik odabent. De persze agyatlanul le kell pontozni mindenkit, aki leírja a tapasztalatát.
16-os
#16.
A Te eseted egészen más. Az 5-ös válaszomban ezzel kezdtem. Ha ez a helyzet, azzal gondolom a kérdező is tisztában lenne.
A lepontozást pedig ne is vedd figyelembe, szerintem valakinek ez az egyetlen szórakozása! 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!